ȘOCANT!  Ce diagnostic grav a primit fiica Adelinei Pestrițu: „Am intrat în panică.”

ȘOCANT!  Ce diagnostic grav a primit fiica Adelinei Pestrițu: „Am intrat în panică.”

Adelina Pestrițu a trecut prin clipe grele în ultima perioadă din cauză că fiica sa s-a îmbolnăvit.

O săptămână întreagă a stat internată cu fiica ei, iar după șapte zile de spitalizare, micuța și-a revenit, iar acum este mai bine ca niciodată.

După ce fiica ei s-a simțit mai bine, cele două s-au întors acasă, iar vedeta a început să fie din nou activă pe rețelele de socializare, unde nu a mai discutat atât de mult cu fanii, deoarece s-a focusat total pe micuța ei.

Ea a discutat despre Zeny și problemele de sănătate ale fiicei ei și și-a dorit să tragă un semnal de alarmă tuturor părinților.

Vedeta a declarat că dacă copilul tău parte puțin răcit, are nevoie de un control la medic, deoarece sub orice formă de gripă minoră pot exista probleme serioase de sănătate.

Aceste lucru s-a întâmplat și cu fiica ei, deoarece timp de o săptămâna a primit un tratament destul de serios și a avut nevoie de oxigen, din cauza faptului că avea plămânii afectați.

Din fericire, însă, s-a acționat la timp și rapid, medicii făcând o treabă bună și astfel Zeny nu a avut parte de complicații.

„Vreau să vă povestesc puțin ce s-a întâmplat. Totul a început de la o simplă tuse. De asta vreau să trag un semnal de alarmă și să vă explic cum am ajuns noi la spitalizare… Ne-am prezentat la camera de gardă, am mers să ne asigurăm că îi administrăm un sirop potrivit, pentru că știți că dacă îi dați un sirop pentru tuse productivă și ea este seacă sau invers puteți să îi agravați situația copilului. Cel mai bine este să cereți întotdeauna părerea medicului.

La camera de gardă am spus ce s-a întâmplat, am spus că nu are decât o tuse, fără secreții nazale, fără nimic altceva și a început să o asculte doamna doctor de gardă. Ne-a recomandat să facem o radiografie pulmonară.

După ce a fost examinată, am făcut radiografia pulmonară și pe radiografie s-au văzut plămânii destul de afectați, moment în care am intrat în panică, evident, și noi, părinții, și medicii, care au spus că trebuie internată. Am internat-o pe loc și vă repet că singurul simptom a fost tusea, la asta trebui să fiți extrem de atenți. De fiecare dată când copilul tușește, trebuie neapărat ascultat, pentru că noi, părinții, nu suntem capabili să ne dăm seama că este vorba despre ceva grav.

Pentru noi poate părea ceva simplu, o viroză, așa cum se întâmplă peste tot și mai ales în perioada asta, dar în interior poate fi vorba de ceva foarte grav. A fost nevoie și de oxigen, tratamentul a fost unul destul de serios, dar a dat roade repede, având în vedere că o astfel de problemă de sănătate poate dura destul de mult și poate avea complicații peste complicații”, a spus Adelina Pestrițu, pe pagina sa de Instagram, potrivit kfetele.ro.

 

 

Comenteaza