Irina Columbeanu, decizie surprinzătoare după ce tatăl ei a ajuns la azil

Irina Columbeanu, decizie surprinzătoare după ce tatăl ei a ajuns la azil

Irina Columbeanu, fiica fostului miliardar, Irinel Columbeanu a luat o decizie importantă în privința situației tatălui său.

. Fostul milionar de la Izvorani se confruntă cu mai multe probleme în această perioadă, atât din punct de vedere financiar cât şi în ceea ce priveşte starea de sănătate. În cadrul unui interviu, acesta a povestit că mutarea la căminul de seniori a fost cea mai bună decizie pe care a luat-o. Se pare că nu doar fostul afacerist a decis să facă unele schimbări în viaţa lui. Şi fiica sa, Irinuca, a luat o hotărâre neaşteptată recent.

Irinel Columbeanu şi fiica lui au o relaţie specială. Deşi tânăra s-a mutat în America alături de mama ei de câţiva ani, aceasta ţine în continuare legătura cu tatăl său. Mai mult, Irinel Columbeanu a povestit că a fost sunat de aceasta imediat după ce a aflat de decizia pe care a luat-o.

„Irinuca m-a sunat. Și Monica mi-a scris… Am comunicat în acest mod, scris și verbal, cu amândouă. Știu că sunt aici și poate cine știe, mă vor vizita…”, a povestit acesta în cadrul podcastului Fiță cu Adiță.

Irinuca urmează să împlinească 18 ani. Tânăra încearcă să îşi construiască o viaţă frumoasă alături de mama ei şi de iubitul acesteia departe de România. Până acum ceva timp, tânăra era activă pe reţelele de socializare şi obişnuia să publice diferite filmuleţe spre bucuria celor care o urmăresc.

Spre surprinderea multora, la scurt timp după ce tatăl ei s-a decis să meargă la azi, Irinuca şi-a închis contul de Instagram. Fiica Monicăi Gabor este de negăsit pe rețelele de socializare, la o simplă căutare a numelui său, utilizatorul apare indisponibil, potrivit ciao.ro.

 

Comenteaza