Ele sunt cele două femei, mamă și fiică, găsite moarte în propria casă! Ce ipoteză macabră au anchetatorilor

Ele sunt cele două femei, mamă și fiică, găsite moarte în propria casă! Ce ipoteză macabră au anchetatorilor

O tragedie fără margini a avut loc într-o comună din Brașov, unde două femei, mamă și fiica, au fost găsite moarte în casă.

Un caz șocant a avut loc în comuna Hoghiz din județul Brașov, acolo unde un bărbat și-a găsit soția și fiica fără viață. Trupurile neînsuflețite ale celor două femei au fost descoperite chiar în locuința lor, iar toți apropiații familiei au rămas înmărmuriți atunci când au văzut ce li s-a întâmplat. Anchetatorii au, însă, două ipoteze șocante cu privire la acest caz.

Tragedia a avut loc în urmă cu două zile, în comuna Hoghiz din județul Brașov.

După ce soția lui, în vârstă de 50 de ani și fiica lor, de 25 de ani, nu i-au răspuns deloc la telefon, un bărbat a mers acasă pentru a vedea ce se întâmplă cu ele. Când a intrat în curte a rămas, însă, fără vlagă. Trupul carbonizat al soției sale zăcea pe pământ, iar în bucătărie a mai făcut o descoperire macabră. Fiica lor, în vârstă de 25 de ani, era moartă și prezenta urme de strangulare pe gât. 

Rudele și vecinii familiei îndoliate sunt încă în stare de șoc și nu înțeleg cum s-a putut produce o astfel de tragedie. Aceștia au doar cuvinte de laudă la adresa tinerei ucise, care era învățătoare într-o comună vecină, dar și la adresa părinților ei, despre care au spus că au fost întotdeauna oameni liniștiți și că niciodată nu au auzit scandaluri între ei.

„E o familie distrusă. Am ţinut şi eu la ei ca la copiii mei. O familie distrusă. O familie ca oricare alta, harnici, muncitori. O fi fost câte o dicuţie, ca în oricare familie, dar nu să se întâmple aşa”, a declarat cumnata femeii găsită carbonizată în propria curte, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza