Oana Roman l-a făcut de râs pe Marius Elisei! Ce gest afăcut bărbatul în prima zi de școală a fiicei lor

Oana Roman l-a făcut de râs pe Marius Elisei! Ce gest afăcut bărbatul în prima zi de școală a fiicei lor
| Foto: ciao.ro

Oana Roman și-a acompaniat fiica în prima zi de școală, pe 11 septembrie, însă Marius Elisei a lipsit.

La începutul anului 2023, după mai bine de un deceniu de relație, cuplul a decis să meargă pe drumuri separate. Erau divorțați de doi ani, dar tot încercau să repare legătura, măcar de dragul fiicei lor.

Nu a fost cu putință și a urmat o lungă serie de critici, reproșuri și acuzații, domolite doar de dorința ca Isa să aibă părinți care să se înțeleagă și, bineînțeles, din respect pentru anii împreună.

Orice copil își dorește să-și aibă părinții aproape în momentele importante, așa cum este prima zi de școală. Isa, după divorțul și ulterior despărțirea părinților, și-ar fi dorit să-l vadă pe tatăl ei în careul din curtea școlii, dar nu a fost cu putință.

„Azi Isa a început clasa a 3-a. Un nou început într-o nouă școală unde știu că ea va evolua frumos. Am pășit cu încredere pe acest drum. Știu că pentru ea va fi un pic greu până se va acomoda cu noii colegi, o nouă învățătoare și un sistem educațional diferit.

Dar va fi o evoluție pentru ea și rezultatele se vor vedea curând. Azi am fost doar noi două și știu că a durut -o faptul că tatăl ei a ales să nu vină să fie alături de ea în acest nou început, dar Isa este puternică și deșteaptă și bună și Dumnezeu o veghează la fiecare pas”, a scris ea la postarea pe care a făcut-o pe Instagram, potrivit cancan.ro.

Comenteaza