ȘOCANT! Brigitte vrea să divorțeze? Vedeta a aflat ce Face Florin Pastramă în lipsa ei

ȘOCANT! Brigitte vrea să divorțeze? Vedeta a aflat ce Face Florin Pastramă în lipsa ei

Brigitte s-a enervat recent pe soțul său Florin Pastramă din cauză că nu are un comportament care să se potrivească cu religia ei.

Florin Pastramă și Brigitte s-au convertit amândoi la aceeași religie, cea a pocăiților. Potrivit acesteia, atunci când o alegi, trebuie să scapi de toate obiceiurile nocive din viața ta și să fii extrem de curat sufletește. Cu toate acestea, Florin Pastramă a reușit să o scoată din sărite pe Brigitte, după ce vedeta a aflat că acesta are un comportament care nu se potrivește cu religia lor.

Așa cum vă spuneam, Brigitte a lansat un val de critici la adresa lui Florin Pastramă. Vedeta i-a spus că trebuie să fie copilul lui Dumnezeu dacă vrea să i se întâmple lucruri bune și trebuie să renunțe complet la acest comportament.

„Fără Dumnezeu nu făceam nimic până acum. Știi ce nu îmi place la tine? A fost la biserică o pildă, pastorul a vorbit despre un om care avea un pește pe mașină, și când a plecat de la semafor, a plecat în trombă, și l-a oprit Poliția și au crezut că mașina e furată. I-au verificat actele și au zis „Nu pot să cred că e mașina dumneavostră! Aveți un pește pe mașină, deci sunteți pocăit, de ce ați plecat în trombă?”. Iar mie Sara mi-a zis că de fiecare când te-ai grăbit ai înjurat. Ori ești un copil al lui Dumnezeu, ori ce ești? Ești pocăit doar când vrei. De multe ori folosești anumite cuvinte care mie nu îmi plac”, i-a reproșat Brigitte, lui Florin Pastramă.

„Până nu vei reuși să fii un adevărat copil al lui Dumnezeu, și îl vei face pe Domnul Iisus de râs la volan nu cred că Domnul îți va da acel copil. Nu până în momentul în care vei schimba acest lucru în tine. Nu ai voie să înjuri și să folosești cuvinte necuviincioase pentru că îl faci pe Duhul Sfânt să se rușineze de tine”, a mai adăugat Brigitte, potrivit cancan.ro.

Comenteaza