S-a aflat motivul pentru care Monica Gabor nu-l ajută pe Irinel Columbeanu. Ce i-a făcut fostul milionar: „S-a purtat urât. Și-a bătut joc de ea”

S-a aflat motivul pentru care Monica Gabor nu-l ajută pe Irinel Columbeanu. Ce i-a făcut fostul milionar: „S-a purtat urât. Și-a bătut joc de ea”

Monica Gabor și Irinel Columbeanu au fost căsătoriți în trecut și au o fată pe nume Irina. De când se află la azil, Irinel Columbeanu a vorbit public în repetate rânduri de fosta sa soție.

În timp ce unii îl compătimesc pe fostul soț al Monicăi Gabor, alții îl critică, fiind de părere că dacă ar fi gestionat potrivit anumite situații din viața lui de-a lungul timpului, cu siguranță, în prezent nu s-ar afla într-o perioadă atât de grea. În același timp, și medicul psihiatru care l-a diagnosticat pe fostul milionar a venit cu o serie de dezvăluiri neașteptate despre Irinel Columbeanu.

Ei bine, cu o serie neașteptate despre fostul milionar a venit și medicul psihiatru care s-a ocupat până acum de problemele lui Irinel Columbeanu, Alexandra Ion, care nu are deloc o părere bună despre fostul partener de viață al Monicăi Gabor.

Femeia a explicat că Irinel nu a știut să-și țină prietenii aproape, ba mai mult, nici cu fosta soție nu s-ar fi comportat atât de frumos pe cât s-ar fi crezut, căci ajuns într-o astfel de situație, medicul chiar s-a gândit să-i ceară ajutorul Monicăi Gabor, însă cu siguranță, tânăra nu ar mai fi dispusă să-i fie alături tatălui copilului ei.

„Am vrut să o sun pe Monica, doar ca să-l ajut. Dar el s-a purtat urât cu ea. Și chiar și așa, ea l-a mai ajutat o perioadă, cel puțin i-a dat fetei bani pentru el. Și-a bătut joc de ea și de toți prietenii lui. Prietenie înseamnă empatie, ajutor când ai nevoie.  Mai bine mergem la un spital cu copii sau la azile, să ajutăm, decât o persoană ca el.

Nu ai ce să-i faci, acesta e caracterul lui.  Dl Irinel e o persoană care are nevoie de ajutor. Eu și cu Zoltan am fost printre puținii care am înercat să-l ajutăm”,  a declarat medicul Alexandra Ion, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza