Simina Loica l-a înșelat pe Alex Zănoagă?! Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi

Simina Loica l-a înșelat pe Alex Zănoagă?! Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi

Alex Zănoagă și Simina Loica au dezvăluit că nu mai formează un cuplu și de data aceasta despărțirea pare a fi defintivă.

Ei bine, azi au scos noi detalii la iveală în cadrul unei emisiuni TV. A fost sau nu bruneta infidelă în relația de cuplu?! Răspunsul la care nimeni nu se aștepta!

Simina Loica și Alex Zănoagă au trăit o frumoasă poveste de dragoste, însă după ce s-a născut fiul lor, relația lor a luat o altă întorsătură, astfel că au vrut de mai multe ori să își spună adio, însă acum totul pare a fi definitiv.

În cadrul unei emisiuni, Alex Zănoagă, Simina Loica și mama brunetei, au scos la iveală mai multe detalii pe care cei care-i urmăresc și îndrăgesc nu le știau. Unul dintre ele este faptul că el susține că partenera lui de viață este posibil să-l fi înșelat chiar cu prietenul lor comun.

Auzind aceste lucruri, Simina nu a spus nimic prin care să se apere, ci doar a dezvăluit că atunci când a fost cu bărbatul respectiv la mare se afla și mama ei cu ea, copilul pe care îl are cu Alex Zănoagă, dar și o altă prietenă.

"Nu sunt sigur că m-a înșelat, dar faptul că a ajuns un astfel de lucru la urechile mele este deranjant. Eu nu o cred pe ea în stare de asa ceva, dar il stiu pe el cum este. El este cu ochii după orice femeie, nu conteaza cum e ea. Mă deranjeaza mai ales că este un prieten din anturajul nostru comun. Eu nu am mai ieșit cu ei de ceva timp, dar cand am auzit asta l-am sunat. (...) Nu afirm că m-a înșelat, dar nici nu neg, nu am incă o dovada clara, dar orice e posibil după postarile care au ajuns pe Internet. (....)", a povestit Alex Zănoagă în cadrul unei emisiuni TV.

Tot în cadrul emisiunii TV, Alex Zănoagă a vrut că nu se simte deloc bine auzind astfel de lucruri despre mama copilului său așa că nu vrea să jignească, însă este clar că se află în căutarea adevărului.

Alex Zănoagă l-a provocat în direct pe bărbatul cu care Simina Loica l-ar fi înșelat să meargă și să se confrunte cu el într-o sală de MMA, unde să se vadă care este mai bun dintre ei, dar și să descopere dacă partenera lui de atâția ani a fost infidelă chiar cu un prieten comun.

"Da, l-am provocat. Să mergem sa ne batem intr-o sala de MMA. Sa vedem care e mai tare, care e mai bun, sa ne spunem adevărul tot. A ras cand i am zis prima data la telefon. (...)", a mai spus Alex Zănoagă, potrivit spynews.ro.

Comenteaza