Scene terifiante! Brigitte a fost înjurată și amenințată de Florin Pastramă în plină stradă

Scene terifiante! Brigitte a fost înjurată și amenințată de Florin Pastramă în plină stradă
| Foto: ciao.ro

Brigitte Pastramă a fost la un pas să fie bătută pe stradă de soțul ei, chiar în plină stradă.

Potrivit imaginilor, Florin Pastramă pare să fi făcut o criză de nervi. La un moment dat, încearcă să pună mâna pe Brigitte. Însă este oprit de bărbatul care a asistat la întreaga scenă.

Într-un final, bruneta reușește să intre într-o clădire. Florin Pastramă o urmează. După câteva zeci de secunde, Brigitte iese răvășită și dispare cu mașina ei. Cel mai probabil pentru a scăpa din mâinile soțului său, orbit de furie.

Incidentul a avut loc joi, în jurul prânzului. Pe seară, Brigitte anunța că divorțează de Florin Pastramă, precizând că vrea să aibă o viață liniștită și că s-a săturat să trăiască tot timpul în scandal și în “mocirlă”. Cu siguranță, clipele prin care a trecut cu doar câteva ore înainte i-au demonstrat că nu ar mai avea motiv să continue mariajul.

S-au îndrăgostit în timp ce participau la „Ferma”, show-ul de la PRO TV, iar când s-au întors acasă au decis să se căsătorească. Relația lui Florin Pastramă cu Brigitte a fost una plină de momente tensionate. Iar unul dintre ele, care a șocat opinia publică, a fost atunci când vedeta a fost pusă la pământ de soțul ei și lovită.

Deși păreau că lucrurile între ei funcționează acum, fosta soție a lui Ilie Năstase a anunțat că divorțează.

„Am trăit trei ani în mocirlă, o să divorţăm la notar, nu avem de împărţit, m-am săturat să trăiesc în scandaluri care mi-au afectat imaginea publică”, potrivit ciao.ro.

Comenteaza