Vulpița s-a despărțit de noul ei iubit, Cătălin. Veronica Stegaru suferă foarte mult. Află motivul despărțirii

Vulpița s-a despărțit de noul ei iubit, Cătălin. Veronica Stegaru suferă foarte mult. Află motivul despărțirii
| Foto: spynews

După divorțul de Viorel, Veronica Stegaru părea să fie în al nouălea cer, alături de noul ei iubit. Cu toate acestea, cei doi s-au despărțit.

Vulpița a făcut o postare cu care a reușit să-și pună pe gânduri fanii de pe conturile sale personale de pe platformele de socializare. Aceasta a mărturisit, într-un mod subtil, că ea și Cătălin s-au despărțit.

Veronica Stegaru nu a vorbit despre motivele care au dus la separare, însă a menționat faptul că îi este mult mai bine singură.

„Mai bine singură decât așa”, a scris Veronica Stegaru la postarea pe care a făcut-o pe pagina de Instagram, la secțiunea InstaStory.

În urmă cu câteva zile, Veronica Stegaru a explicat care este motivul real al despărțirii de Viorel Stegaru. Vulpița a fost discretă când a venit vorba despre acest aspect, afirmând că au existat motive personale implicate.

Cu toate acestea, ulterior a menționat-o pe soacra sa, cu care ar fi avut mai multe neînțelegeri. Încă de la prima apariție a sa la televizor s-a știut că femeia nu a fost de acord cu relația lor, fiind deranjată de responsabilitatea de a crește singură copilul mic, având la acea vreme doar un copil, potrivit spynews.ro.

Comenteaza