Trei zodii care se vor despărți de persoana iubită la începutul anului 2024

Trei zodii care se vor despărți de persoana iubită la începutul anului 2024
| Foto: spynews

Horoscopul anului 2024 aduce vești nu tocmai bune pentru trei nativi din zodiac care vor avea probleme în dragoste.

Berbec

Berbecii intră cu stângul în 2024, asta pentru că se poate să fie nemulțumiți de anumite lucruri pe care le face persoana iubită. Se poate ca acești nativi să simtă că nu sunt apreciați la fel de mult pe cât și-ar dori și că alte sunt prioritățile partenerului, în loc de a pune pe primul loc fericirea în relație. Acești nativi sunt tentați să arunce cu vorbe grele și cu greu persoana iubită va trece peste cele întâmplate, de aici și faptul că există mari șanse să se ajungă la despărțire.

Săgetător

Nici Săgetătorii nu stau excelent la capitolul dragoste în perioada următoare. Nativii vor fi puși pe scandal și pare că nimic nu le este pe plac. Vor transforma orice discuție pornită de la lucruri mărunte într-o ceartă în toată regula și cu greu partenerul va accepta ieșirile nervoase ale acestor nativi. Așa că, Săgetătorii trebuie să aibă mai multă grijă la cum explică persoanei iubite ceea ce îi nemulțumește și să caute un numitor comun, nu să amplifice tensiunile.

Pești

Și Peștii vor ajunge într-o situație neplăcută pe plan personal. Chiar dacă în cazul lor părea că nu există mari probleme în relație și că totul este doar lapte și miere, lucrurile se schimbă. Peștii sunt suspicioși din fire și s-ar putea ca anumite bănuieli să nu le dea pace, asta pentru că există anumite subiecte pe care nativii nu le-au clarificat cu persoana iubită. Până când nu vor spune exact ceea ce gândesc, Peștii nu vor avea liniște, din acest motiv se poate să își dorească să fie singuri.

sursa: spynews.ro.

Comenteaza