S-a terminat prietenia dintre Laura Giurcanu și Emil Rengle. Ce acuzații neașteptate și-au aruncat cei doi Faimoși

S-a terminat prietenia dintre Laura Giurcanu și Emil Rengle. Ce acuzații neașteptate și-au aruncat cei doi Faimoși
| Foto: fanatik.ro

Între Laura Giurcanu și Emil Rengle de la Survivor România s-a rupt prietenia în cadrul emisiunii Survivor România.

Emil Rengle și Laura Giurcanu de la Survivor România au avut cel mai tensionat schimb de replici de până acum. Cei doi, prieteni destul de apropiați până acum, au pus toate cărțile pe masă și s-au acuzat de lucruri care i-au lăsat mască pe toți.

Divergențele lor au început de curând, când Laura a aflat că Rengle spunea tot felul de lucruri despre ea pe la spate, iar în fața îi zâmbea de fiecare dată. Blondina i-a spus dansatorului nici mai mult, nici mai puțin decât că este unul dintre cei mai răi oameni pe care i-a cunoscut vreodată.

Discuția a pornit de data aceasta de la confesiunea făcută de Laura Giurcanu în fața lui Zmărăndescu. Blondina i-a spus lui Cătălin de ce l-a trimis pe el în exil. I-a zis că a făcut nominalizarea la insistențele lui Emil Rengle și ale lui TJ Miles.

„O falsitate cum am văzut la Emil, eu nu am văzut în viața mea”, a spus Laura. „Prietenia este oficial încheiată. Vreau să știe toată lumea”, a adăugat Giurcanu de față cu toți, în camp.

Scandalul a continuat și în consiliul de eliminare între cei doi. Acolo s-au spus cele mai dure vorbe de la începutul competiției până acum.

„În ultimele săptămâni am simțit că nu mai rezonez cu energia lui Emil. M-am retras și am petrecut mai mult timp cu ceilalți.

Am început să analizez multe lucruri, discuții care îi priveau pe alți oameni. Uneori nu vezi pădurea de copac”, a explicat Laura cum a ieșit din bula în care a băgat-o Emil Rengle.

Laura a mai spus că se aștepta la niște scuze de la el în consiliu, și nu la un discurs în care a punctat că a fost îndepărtat de colegii săi. „Nu cred că ai devenit mai bun. Ai venit și ai deraiat. Ești printre cei mai răi oameni pe care i-am cunoscut. Ești într-o direcție total greșită. Ești un personaj”, i-a zis Laura lui Emil.

Emil a spus apoi că Laura a declarat despre CRBL că ar fi interesat de ea, dar după terminarea competiției. A lăsat să se înțeleagă că artistul ar fi vrut o idilă cu ea, potrivit fanatik.ro.

Comenteaza