Dana Roba, acuzaţii dure la adresa fostei soacre. Ce a dezvăluit mama lui Daniel Balaciu în faţa judecătorilor: „E o mincinoasă”

Dana Roba, acuzaţii dure la adresa fostei soacre. Ce a dezvăluit mama lui Daniel Balaciu în faţa judecătorilor: „E o mincinoasă”

Dana Roba a făcut declarații șocante la adresa fostei ei soacră, mama lui Daniel Balaciu.

La trei luni după ce soțul ei a mutilat-o, Dana Roba îi aduce noi acuzații soacrei sale. Make-up artista susţine că nu a mai vorbit cu mama lui Daniel Balaciu de când a ieşit din spital, deşi ea a încercat să ia legătura cu aceasta.

Se pare că fosta soacră a Danei Roba şi-ar fi exprimat dorinţa de a-şi vedea nepoatele. În realitate, bruneta spune că totul a fost doar o minciună. Ea a încercat să ia legătura cu bunica fetiţelor, însă aceasta nu i-a răspuns niciodată la telefon.

„Au fost audiați cumnatul meu, socrul meu și soacra mea. Soacra mea e o mincinoasă, a zis că îi e dor de fete, că vrea să le vadă, dar în momentul în care am sunat-o am încercat de zeci de ori să iau legătura cu ea, dar nu a răspuns niciodată, și a văzut clar că eu am sunat-o. Eu am sunat-o, dar nu a vrut să răspundă„, a spus Dana Roba potrivit ciao.ro.

Mai mult, Dana Roba a dezvăluit că este de acord ca fetele ei să reia legătura cu bunica lor paternă, însă cu două condiţii.

În primul rând, vedeta vrea ca familia lui Daniel Balaciu să îi înapoieze banii pe care i-ar fi furat de la ea. De asemenea, vizitele nu se vor putea desfăşura decât în prezenţa ei. Make-up artista nu vrea să îşi lase fetiţele singure cu rudele fostului soţ.

„Fratele lui m-a rugat dacă poate să vadă copii. Eu nu voi lăsa copiii în prezența neamurilor lui niciodată, decât dacă ei îmi dau banii înapoi.

Am vrut actele, dar oricum mi-am făcut actele la notar, cele de pe apartament, de diplomă, mi-am făcut totul. Mi-am scos duplicate și aș vrea să-mi primesc banii înapoi.  Dacă primesc banii înapoi de la ei, voi lăsa copiii, nu știu, o zi sau două pe săptămână, în prezența mea cu fosta mea soacră. Chiar nu am nimic împotrivă, dar doar în prezența mea.

Copiii mei nu au voie să stea cu ei fără prezența mea.  Nu i-aș mai lăsa niciodată! Fetele m-au văzut când el m-a umilit și a vrut să mor așa că nu pot eu să îi setez fetii mele că a avut un tată bun”, a povestit Dana Roba pentru wowbiz.ro.

Comenteaza