Armin Nicoară și Georgiana Lobonț, scandal monstru din cauza banilor. Ce acuzații grave își aduc unul altuia: „Ne-a dat o mică țeapă”

Armin Nicoară și Georgiana Lobonț, scandal monstru din cauza banilor. Ce acuzații grave își aduc unul altuia: „Ne-a dat o mică țeapă”
| Foto: spynews

Armin Nicoară și Georgiana Lobonț au ajuns la neînțelegeri din cauza unui concert organizat la Sala Palatului și a unei melodii făcute împreună.

Artistul susține că a vorbit cu Georgiana Lobonț, care i-a propus să meargă la spectacol pentru a cânta o singură piesă, fapt ce nu i-a convenit. Ulterior, au mai fost alte evenimente, unde a fost și soția lui pentru o interpretare.

Armin Nicoară a ținut să precizeze că pe el l-a deranjat faptul că i s-a spus ceva, ca mai apoi să se schimbe planurile. Saxofonistul a mărturisit că artista este foarte diferită atunci când vine vorba de carieră. Deși petrec mult timp împreună în vacanțe și se comportă ca o familie, cântăreața ar pune banii mai presus.

„Toată lumea m-a întrebat de ce nu am fost la spectacolul ei, la nașa Georgiana Lobonț. Nu am fost pentru că ne-a dat o mică țeapă. (...) Eu cu Georgiana trebuia să organizăm spectacol. (...) După vreo trei săptămâni a picat spectacolul, văd că Georgiana organizase alt spectacol.

Am sunat-o și mi-a zis că îi pare rău, că face cu altcineva. (...) Eu i-am spus: „Claudia, nu mă băga cu Georgiana că eu o știu pe Georgiana. Viața particulară suntem familie, ne iubim, ne luăm în brațe, mergem în vacanțe. Viața de business la Georgiana s-a încheiat total”. Când e vorba de bani la Georgiana...”, a mărturisit Armin Nicoară, pentru o emisiune TV.

Cu atât mai mult, Armin Nicoară vrea să își primească banii pe piesa pe care a lansat-o alături de nașa lui, asta pentru că Georgiana Lobonț nu i-ar fi dat partea. Cei doi ar fi plătit egal atunci când a venit vorba de videoclip și toate cele necesare melodiei.

„Georgiana când e vorba de business are așa o ceva... nu știu să zic... să te facă. Am făcut o colaborare pentru o piesă cu ea, când a fost vorba de împărțeală, de bani, de toate cele s-a pierdut. Când am plătit videoclipul și toate cele a zis jumi-juma, facem videoclipul. (...) Pe partea de business e distrugere, nu știu ce se întâmplă între noi”, a adăugat artistul, potrivit spynews.ro.

Comenteaza