Tensiune la cote maxime în „Casa Iubirii”! Ce acuzații îi aduc concurenții: „Nu te mai victimiza, stai în banca ta”

Tensiune la cote maxime în „Casa Iubirii”! Ce acuzații îi aduc concurenții: „Nu te mai victimiza, stai în banca ta”

Radu și Laurențiu i-au adus Biancăi unele dintre cele mai dure acuzații din istoria emisiunii.

Tensiunile au ajuns la cote maxime în „Casa iubirii”! Laurențiu și Radu s-au întors împotriva Biancăi,despre care nu au o părere deloc bună. Cei doi concurenți o acuză că are o strategie foarte bine pusă la punct, de a destrăma toate cuplurile din casă sau apropierile dintre băieți și fete, numai pentru a-și pune propria relație într-o lumină favorabilă.

Laurențiu și Radu i-au adresat cuvinte dure Biancăi, susținând că strategia pe care a pus-o la cale, de acum s-a întors împotriva sa. Sunt anticipate discuții dintre cele mai tensionate, fiind acuzată că-și manipulează chiar și colegele de emisiune. 

„Eu cred că acum tu ești foarte supărată și frustrată că ți-am dat cumva strategiile peste cap.

Din punctul meu de vedere, cumva să despartă toate relațiile, toate cuplurile sau toate apropierile, să încerce cumva să țină la distanță anumite relații, scoțând în evidență toate lucrurile negative dintr-un cuplu, să pună accent, ba chiar să amplifice anumite situații ca să-i țină pe toți la distanță, ca ea să-și poată lăuda și ridica în slăvi propria relație, că ea pe-a ei și-o ridică în slăvi fiind cea mai wow.”, a spus Radu la adresa Biancăi. 

„Omul ei nici n-a urmărit toată emisiunea, nici nu știe în ce fel s-a comportat Bianca cu restul concurenților. Nu te mai victimiza. Stai în banca ta.”, a fost replica lui Laurențiu, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza