„Se prefac toți” Jador îl desființează public pe Jorge! Ce a putut să spună despre colegul său de la Survivor România

„Se prefac toți” Jador îl desființează public pe Jorge! Ce a putut să spună despre colegul său de la Survivor România

Jador spune lucrurilor pe nume după eliminarea de la Survivor All Stars. Artistul a făcut declarații dure despre colegul său Jorge.

Jador se numără printre cei mai apreciați artiști de la noi din țară și a legat relații de prietenie cu mulți dintre colegii săi de breaslă, însă există și persoane din industria muzicală cu care nu rezonează deloc. Unul dintre acești oameni este și Jorge, cel cu care Jador a avut recent un conflict aprins. După toate neînțelegerile dintre ei, cântărețul de manele nu s-a mai abținut și a vorbit despre colegul său în fața tuturor.

Totul a început de la o postare făcută de Jador pe rețelele de socializare. În textul respectiv, cântărețul de manele vorbea despre foștii săi colegi de facultate care îl întâlnesc pe stradă, dar nu îl salută. Artistul s-a arătat deranjat de atitudinea acelor persoane și a ținut să le transmită un mesaj tranșant.

„Colegii mei din facultate, de la master cu care mă întâlnesc și nu salutați…. Pot înțelege că vă e rușine, dar măcar nu mai scrieți după, dacă eram eu. Nu înțeleg această nesiguranță, dacă sunt eu sau nu! Nu toți ț*****i seamănă cu mine!”, a scris Jador pe rețelele de socializare, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza