Scandal ca la ușa cortului la Survivor! Jador a înjurat-o pe Ștefania Stănilă: „Termină....”

Scandal ca la ușa cortului la Survivor! Jador a înjurat-o pe Ștefania Stănilă: „Termină....”
| Foto: click

În ultima ediție a emisiunii Survivor România All Stars, Jador și-a ieșit din minți și a avut o reacție acidă la adresa Ștefaniei Stănilă.

Survivor România All Stars a început marți, 16 ianuarie, pe ProTv. Anul acesta, regulile s-au schimbat și Faimoșii si Războinicii trebuie sa joace doar 5 jocuri pentru a câștiga proba. Însă nici bine nu a început competiția din Republica Dominicană că au apărut și conflictele. Jador a fost protagonistul unei situații stânjenitoare în Jocul Focului. 

În timp ce încerca să aprindă un foc, ajutat de Zanni, artistul a avut o reacție dură la adresa Ștefaniei Stănilă. Vrând să dea un sfat, concurenta l-a îndemnat să încerce să nu acopere focul deoarece e posibil să se stingă: „Nu-l acoperi, că se stinge!”. Aflat sub presiunea probei, Jador a țipat la colega lui: „Încetează, în p**a mea!”.

După finalizarea probei, Ștefania Stănilă l-a îmbrățișat pe Zanni, însă nu și pe Jador, deoarece a fost afectată de vorbele acestuia. La finalul probelor, Jador a simțit nevoia să-și ceară scuze în fața echipei sale: „Am contribuit la înfrângere, vreau să-mi cer scuze față de echipă dacă i-am jignit”.

Ce a declarat Jador înainte să intre în competiție

„Fă-mi o freză de Survivor, o freză scurtă, că o să-mi crească părul 4 luni! Am foarte mari emoții! E presiune mai mare! Dacă dezamăgesc, dacă nu-s bun? Mă doare rău piciorul, ieri am făcut un pic de efort, am fost și am alegat un pic, mă doare”, a spus Jador pe Tik Tok.

„Îmi doresc foarte mult să câștig! Sper să câștig! Îmi doresc cu ardoare să câștig! De azi îmi voi schimba viața! Când o să vin înapoi o să fiu un alt om!", a declarat Jador. 

Care sunt concurenții Survivor 2024

Un număr de 20 de concurenți se luptă, în acest an, pentru marele trofeu și cecul de 100.000 de euro. Aceștia sunt împărțiți tot în două tabere, ”Faimoși” și ”Războinici”. Din prima echipă fac parte: Zannidache, Elena Ionescu TJ Miles, Cătălin Moroșanu, Jorge, Jador, Andreea Tonciu, Roxana Nemeș, Ana Porgras și Ștefania Stănilă, potrivit click.ro.

Comenteaza