Alex Ashraf spune lucrurilor pe nume! Cum răspunde acuzațiilor că a cheltuit banii Oanei Zăvoranu cu o altă femeie: „Regret, îmi pare rău”

Alex Ashraf spune lucrurilor pe nume! Cum răspunde acuzațiilor că a cheltuit banii Oanei Zăvoranu cu o altă femeie: „Regret, îmi pare rău”

Alex Ashraf, soțul Oanei Zăvoranu, a vorbit public despre acuzațiile din online, conform cărpra ar fi cheltuit banii soției sale pentru amantă.

Vestea că vor divorțat a luat cu asalt lumea mondenă, iar „Querida” i-a adus acuzații grave soțului ei, care s-ar fi mutat deja alături de altă femeie. Se pare că toate neînțelegerile dintre cei doi au fost date uitării și au hotărât să o ia de la zero.

Bruneta a mărturisit că discuții cu privire la împăcare sunt de mai bine de o lună. Oana Zăvoranu și Alex Ashraf locuiesc deja împreună, iar femeia cu care soțul ei începuse o altă relație nu ar mai face parte din peisaj.

„Da, ne-am împăcat. Alex s-a întors acasă acum zece zile, suntem împreună. De o lună tot vorbeam să ne împăcăm…. A insistat și el și mă bucur că mi-am dat seama că își dorește la fel de mult ca și mine această împăcare… Am luat totul de la zero.

Celebra brunetă a mărturisit că Alex Ashraf și-a recunoscut greșelile, iar cei doi sunt pregătiți să mai ofere o șansă poveștii lor de dragoste. Oana Zăvoranu consideră că povestea lor a avut nevoie de un „restart”. 

„Suntem umăr la umăr acum, am decis să dăm o șansa căsniciei nostre, dragostei dintre noi. Ieșiri în decor se întâmplă peste tot. Alex și-a recunoscut greșelile, mi-a zis te iubesc. Noi nu reîncălzim nici o ciorbă. Cred că, dacă uiți, poți să și ierți!

Nu ne-a obligat nimeni să ne împăcăm și să renunțăm la divorț. Suntem ca la început, fără trecut. Ne redescoperim, eu am fost singură în perioada asta. Relația noastră avea nevoie de un restart”, a declarat Oana, într-o emisiune TV, potrivit kanald2.ro.

Comenteaza