Acuzații grave la adresa lui Hagi! Face antrenorul diferențe în echipa sa: „Mor aici! Bagă-l și pe el....”

Acuzații grave la adresa lui Hagi! Face antrenorul diferențe în echipa sa: „Mor aici! Bagă-l și pe el....”
| Foto: wowbiz.ro

 Gică Hagi a fost atacat, în timpul unui meci, de către tatăl unui fotbalist de la Farul Constanța care i-a cerut lui Hagi să-i introducă pe teren fiul. 

Marți seară, Farul Constanța a fost învinsă de Sheriff Tiraspol, scor 0-3 și astfel și-a încheiat parcursul în UEFA Champions League încă din primul tur preliminar.

Tatăl lui Enes Sali, Engi Sali, a urmărit duelul din tribune. La un moment dat, într-un moment tensionat, nu s-a mai putut stăpâni și i-a adus reproșuri tehnicianului de pe banca „marinarilor”, Gică Hagi:

„Mor aici, mi-a crescut tensiunea! Dar bagă-l, domne, și pe el, dacă nici acum nu-i dai șanse, atunci când?! Dă-i minute să arate ce poate! Nu se poate așa, d-aia a ajuns copilu’ să plângă acasă.

Ce să mai creadă și el?, că de trei ani tot e ocolit ”, a reacționat tatăl lui Enes Sali, în ultimele minute din timpul regulamentar, potrivit gsp.ro.

„Ce-om fi venit noi de acolo?! Ca să ce?! Toți au avut șanse, una, două, trei, doar el, nu! Nu e normal, nu că sunt eu tatăl lui. Dar ce-are cu el, nu pricep. În fine, probabil, vom părăsi și România, gata, ne întoarcem în Canada!”, a completat părintele lui Enes, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza