Din ce trăiește Zanni, faimosul de la Survivor All Stars. Nimeni nu se aștepta la asta

Din ce trăiește Zanni, faimosul de la Survivor All Stars. Nimeni nu se aștepta la asta

Zanni, unul dintre cei mai puternici concurenți de la Survivor All Stars, a dezvăluit din ce face bani.

Zanni este unul dintre concurenții de la Survivor All Stars. Recent, a fost stârnită o revoltă în rândul mai multor telespectatori, după ce concurentul ar fi fost eliminat din competiție. Conform surselor, imaginile vor fi difuzate în luna mai. Ar fi fost eliminat în urma unui duel cu TJ Miles, însă șefii din Pro TV ar fi decis să îl aducă înapoi, pe micile ecrane.

Concurentul în vârstă de 25 de ani câștigă, în primul rând, o sumă considerabilă în urma contractului cu Pro TV. Odată cu revenirea în emisiunea care se filmează în Republica Dominicană, participanții și-au negociat contractele. De altfel, pe lângă acest fapt, concurentul mai are și alte surse din care câștigă bani.

Încă de la primele sale apariții, Zanni a câștigat popularitate în rândul telespectatorilor. Apoi, după câștigarea sezonului 2 Survivor România și revenirea în țară, Faimosul a fost solicitat pentru diverse evenimentele artistice. Deși el și Alex Velea ar fi rupt legătura, concurentul de la Pro TV a reușit să câștige bani în domeniul muzical.

Tânărul de 25 de ani deține o firmă – Clasă CAEN: 9002 – Activități suport pentru interpretare artistică (spectacole). Firma are o vechime de trei ani și, în anul 2022, conform unui raport, a avut o cifră de afaceri de 148.751 de lei. A avut o creștere de două procente, față de anul anterior. Cât despre profitul net, a înregistrat o scădere de 26%, în 2022, suma ajungând la 105.343 de lei.

De altfel, a mai câștigat bani din galele MMA, dar și în urma contractului cu Pro TV – pentru prezentarea emisiunii de pe Voyo, și anume Survivor: ExtraShow. În perioada în care a prezentat, ar fi câștigat peste 10.000 de euro, conform informațiilor apărute în presă, potrivit cancan.ro.

Etichete
Comenteaza