S-a logodit Cristina Pucean cu Bogdan de la Ploiești? Detaliul care i-a dat de gol....

S-a logodit Cristina Pucean cu Bogdan de la Ploiești? Detaliul care i-a dat de gol....

Cristina Pucean a postat o imagine neașteptată pe contul său oficial de Instagram, care a dat de bănuit.

Nu este pentru prima dată când Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean atrag atenția tuturor fanilor pe rețelele de socializare în momentul în care postează o fotografie compromițătoare. De această dată, însă, dansatoarea le-a dat de gândit tuturor în momentul în care le-a arătat cea mai nouă achiziție a sa.

Fanii celor doi au explodat de fericire pe rețelele de socializare în momentul în care au văzut o imagine postată de dansatoare pe Instagram. Se pare că focoasa blondină a primit un inel superb și scump, pe care a ales să îl poarte pe degetul inelar. Imediat s-a vehiculat faptul că Bogdan de la Ploiești ar fi fost cel care i-a făcut un asemenea cadou partenerei sale de scenă.

Oamenilor nu le-a venit să creadă în momentul în care au văzut bijuteria și au presupus că manelistul a făcut pasul cel mare, în sfârșit. În urmă cu numai două zile, cei doi au atras atenția, după ce s-a vehiculat că dansatoarea ar fi însărcinată. Ochii ageri ai urmăritorilor de pe Instagram nu au putut rata acest mic detaliu.

Chiar dacă nu au confirmat în mod public faptul că formează un cuplu, Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean continuă să se afișeze împreună și să lase impresia că relația lor este ceva mai mult decât o simplă prietenie. Declarațiile de dragoste și surprizele frumoase pe care și le fac unul altuia ne duc mereu cu gândul la o legătură profundă și romantică a celor doi, potrivit cancan.ro.

Comenteaza