Bogdan de la Ploiești, pe patul de spital! Artistul se află într-o stare foarte gravă

Bogdan de la Ploiești, pe patul de spital! Artistul se află într-o stare foarte gravă
| Foto: spynews

Bogdan de la Ploiești s-a afișat pe patul de spital, după câteva zile în care nu a mai postat nimic pe rețelele de socializare.

Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, Bogdan de la Ploiești a făcut o postare cu care și-a îngrijorat fanii. Artistul s-a filmat pe patul de spital, fiind supus unor intervenții.

Celebrul cântăreț de manele nu a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă și nu a oferit informații despre ceea ce se întâmplă cu el, ci doar a publicat acest videoclip pe platforma TikTok și a menționat faptul că va reveni.

În videoclipul pe care l-a postat, cântărețul nu era singur. Mama lui era alături de el și îl mângaia pe cap. Se pare că artistul nu trece prin cea mai bună perioadă din viața lui, însă o are alături pe femeia care i-a dat viață.

În urmă cu doar o săptămână, Bogdan de la Ploiești a luat o decizie radicală. Artistul și-a anunțat fanii că nu va mai posta nimic pe rețelele de socializare pentru o perioadă de timp, însă nu a menționat exact cât.

Cunoscutul cântăreț de manele a dezvăluit că își dorește să facă o pauză de la Internet, dar nu a oferit prea multe detalii despre acest aspect al vieții sale.

„Am să fac o pauză... nu știu cât timp. Dar nu voi mai posta absolut nimic o perioadă”, a scris artistul la postarea pe care a făcut-o atunci pe pagina de Instagram, la secțiunea InstaStory, potrivit spynews.ro.

Comenteaza