S-a încheiat divorțul dintre Reghe și Prodanca! Ce pensie alimentară va plăti Laurențiu Reghecampf! 

S-a încheiat divorțul dintre Reghe și Prodanca! Ce pensie alimentară va plăti Laurențiu Reghecampf! 

Cererea de desfacere a căsătoriei dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan a fost admisă.

Sunt vești bune pentru Laurențiu Reghecampf. (47 de ani). Tehnicianul echipei Neftchi Baku a aflat, în data de 19 noiembrie, faptul că instanța i-a admis cererea de divorț, dispunând desfacerea actului de căsătorie din culpă comună.

”Admite în parte cererea reclamantului, Reghecampf Laurenţiu Aurelian, formulată în contradictoriu cu pârâta Reghecampf Anamaria-Ionela. Admite în parte cererea reconvenţională formulată de pârâta reclamantă, Reghecampf Anamaria-Ionela, în contradictoriu cu reclamantul pârât, Reghecampf Laurenţiu Aurelian. Desface căsătoria încheiată la data de 14.06.2008 Clark SUA şi înregistrata sub nr. … în Registrul Stării Civile al Municipiului Bucureşti Sector 2, din culpa comună a soţilor”, se arată în prima parte a deciziei instanței.

De asemenea, Laurențiu Reghecampf va trebui să plătească o pensie alimentară lunară ce reprezintă o cotă de 1/6 din venitul net. Cu alte cuvinte, tehnicianul echipei Neftchi Baku trebuie să plătească în jur de 1.600 de euro, lunar, o sumă mult mai mică decât cea care a fost stipulată în ordonanța preşedinţială (suma de 2.000 de euro) sau cea care a fost stabilită la Fond (suma de 7.000 de euro).

”Încuviinţează pârâtei reclamante să păstreze numele dobândit în timpul căsătoriei, acela de „Reghecampf „. Stabileşte locuinţa minorului RLA, la mama. Autoritatea părintească faţă de minorul RLA se va exercita în comun de ambii părinţi. Obligă ambii părinţi să ofere întreţinere minorului, după cum urmează: mama, prin întreţinerea în natură, constând în asigurarea celor necesare traiului precum şi a cheltuielilor pentru educare, învăţătură şi pregătire profesională, iar tatăl este obligat la plata unei pensii de întreţinere lunare, în cota 1/6 din venitul său net, începând cu data 07.02.2022 şi până la împlinirea de către minor a vârstei de 18 ani ori până la intervenirea unei alte cauze de modificare sau încetare a obligaţiei de plată a pensiei”,se mai arată în decizie, potrivit ciao.ro.

Comenteaza