S-a aflat totul! Au apărut primele imagini cu Nicoleta Luciu după anunțul divorțului: „Nu există pauză în care...”

S-a aflat totul! Au apărut primele imagini cu Nicoleta Luciu după anunțul divorțului: „Nu există pauză în care...”
| Foto: cancan.ro

În ultima perioadă au apărut în presă nenumărate zvonuri potrivit cărora Nicoleta Luciu și soțul ei, Zsolt Csergo, ar divorța.

 

 

Au apărut zvonuri potrivit cărora Nicoleta Luciu și soțul ei, Zsolt Csergo, nu s-ar mai înțelege și ar divorța. În cadrul unui interviu, actrița a mărturisit, foarte clar, faptul că ea și soțul ei nu divorțează, astfel dezmințind speculațiile care au apărut în ultima perioadă, legate de relația lor.

Mai mult decât atât,  Nicoleta Luciu este fericită, se simte împlinită și continuă să fie alături de familia ei. Pe rețelele de socializare, actrița a postat în urmă cu o zi câteva imagini de la un salon de remodelare corporală, acolo unde aceasta este supusă unor ședințe pentru tonifierea mușchilor.

Nicoleta Luciu este căsătorită cu omul de afaceri Zsolt Csergo și au împreună patru copii: Zsolt Jr., în vârstă de 12 ani, şi tripleţii Kevin, Kim şi Karoly care au 9 ani. După ce a devenit mamă, s-a retras din showbiz și s-a mutat la Târgu Mureș, împreună cu soțul și copiii.

În anul 2011, Nicoleta Luciu a devenit mamă de tripleți.  Karol, Kim și Kevin au o legătură specială și se influențează de fiecare dată. Cu toate că aceștia împărtășesc o conexiune deosebită, Nicoleta Luciu încearcă să îi învețe să nu depindă unul de celălalt. Vedeta chiar i-a dat pe cei trei la școală, în clase diferite, tocmai pentru a îi învăța că se pot descurca și singuri.

„Dacă unul dintre tripleți e bolnav acasă, ceilalți nu au chef de nimic. Din instinct se duc în clasă la cel ce stă acasă. Nu-s în aceeași clasă, fiecare trebuie să se descurce singur, nu poți să-i faci să fie dependenți unul de altul, poate unul vrea în China, altul, în America. Ce fac dacă vreunul prinde vreun job, trebuie să-l ia și pe celălalt?!

Nu există pauză în care să nu se caute în școală. E o legătură foarte strânsă între ei. La mine nicio zi nu seamănă cu alta, fiecare are toanele lui, cheful lui, problemele lui. Nu-ți imagina și că nu se ceartă. De multe ori, mărul discordiei e fata, iar ei își iau pedepsele”, declara Nicoleta Luciu, potrivit cancan.ro.

 

Comenteaza