Două alimente ieftine cu care Nicoleta Luciu a slăbit 35 kg în doar două luni

Două alimente ieftine cu care Nicoleta Luciu a slăbit 35 kg în doar două luni
| Foto: gândul.ro

Nicoleta Luciu, Miss România în anul 1999, cântăreață, actrița, fotomodel și vedetă TV, are o siluetă de invidiat.

Numai că, fiind o femeie puternică și ambițioasă din fire, a revenit mereu la silueta care a consacrat-o în lumea modei și a showbiz-ului, cu ajutorul unui regim alimentar pentru slăbit care a surprins pe toată lumea.

Astfel, la trei luni după ce s-a născut primul său băiat, Zsolt Jr, în 2008, ea a trebuit să piardă în greutate 30 kg în 45 de zile, iar în 2011, după ce a născut tripletii, pe Kim, Kevin și Karoly, a fost nevoită să slăbească 35 kg în două luni.

Astfel, și-a redobândit greutatea perfectă (având în vedere înălțimea și constituția pe care le posedă): 50 kg, potrivit gândul.ro.

Dieta Nicoleta Luciu cu supă de pui

Dieta Nicoletei Luciu e una simplă și constă în consumul de supă de pui și compot de mere. Totuși, chiar dacă pare banală la prima vedesre, ea este și drastică, și de aceea nu se recomandă tuturor femeilor, ci doar celor fără probleme de sănătate, care nu suferă de diferite afecțiuni și care se pot să urmeze planul de meniuri respectiv.

Nicoleta a urmat această cură după prima sarcină, iar în urma venirii pe lume a tripleților a folosit același regim pentru slăbit, doar că mai diversificat, de 1000 – 1500 de calorii pe zi, însă este la fel de eficace.

Potrivit acesteia, condiția este să nu fie amestecate carnea cu carbohidrații, iar lactatele trebuie să facă parte din alimentație. Dar, pentru o mai mare siguranță, este recomandat să se consulte mediul înainte de a urmă acest regim pentru slăbit.

Se consumă cinci mese zilnic:
– supă de pui (100 g carne slabă de pui, 300 g legume)

– 7 mere (consumate sub formă de compot)

– 2 batoane fitness

– în partea a două a dietei, când se pot introduce treptat în alimentație și alte alimente, se pot consuma 500 g iaurt + fulgi de grâu germinat, salate și carne la grătar (de exemplu, cea de peste).

 
Compot:

– Se iau șapte sau opt mere care se feliază ori se taie cuburi, se fierb în doi l de apă fără zahăr și fără substituenți, până când merele încep să se înmoaie.

– Se bea câte o cană mare la micul dejun, pe stomacul gol.

– Se poate consumă și drept gustare, în cazul în care ți se face foame la câteva ore după micul dejun ori pe parcursul zilei.

Supă de pui:

– Trebuie să conțină un număr ridicat de legume. Se poate prepara în diverse variante, cu condiția ca ingredientele să nu conțină amidon. În dieta Nicoletei Luciu sunt interzise orezul, cartofii, fideaua și pastele.

– Nu se utilizează sare și nici bază pentru supă precum Vegeta.

– Se pot adauga morcovi, ardei, gogoșari și țelină.

– Este necesar că fiecare porție să conțină și câte o bucată de carne slabă (ciocănele de pui sau pulpe superioare), fără pielițe, deoarece sunt toxice.

– Se consumă doar preparată acasă, nu la restaurant, că să fii sigură că nu consumi o versiune cu sare sau cu alte alimente nepermise.

– Această supă se poate mânca atât caldă, cât și rece.

– Se consumă la prânz, dar și în restul zilei de câte ori este cazul, pentru a potoli foamea.

– Dacă ești plecată de acasă și nu poți mânca această supă, ai voie să consumi maximum două batoane dietetice pe zi.

– Nu contează ora la care se ia ultima masă, însă trebuie să aibă loc cu trei ore înainte de somn.

Dietă Nicoleta Luciu se ține în funcție de nevoia fiecărei femei de a slăbi; după ce ai ajuns la greutatea dorită, începi să introduci în alimentație anumite mâncăruri, de pildă carnea ușor prăjită la grătar (de exemplu, pește), salatele și iaurturile slabe în grăsimi – pe lângă cele de bază: legume, carne slabă și fructe. Pe parcursul perioadei în care se ține acest regim alimentar, pentru pierderea în greutate, se recomandă și sportul.

Comenteaza