S-a aflat cine este amanta lui Călin Donca. Femeia locuia în aceeași casă cu nevasta și copiii

S-a aflat cine este amanta lui Călin Donca. Femeia locuia în aceeași casă cu nevasta și copiii

Noi detalii picante ies la iveală din viața lui Călin Donca. Se pare că „milionarul de carton” așa cum l-au poreclit vecinii, avea o amantă care locuia în casă cu el.

Vara trecută, omul de afaceri și o frumoasă brunetă au fost surprinși într-un club de fițe de pe litoral. Presupusa amantă seamănă izbitor cu soția afaceristului, Orianda Donca, iar bruneta nu s-a putut abține să nu-și arate afecțiunea în public.

Cei doi au fost surprinși în club, iar bruneta a avut o tentativă de-al lua de mână pe tânărul afacerist, însă acesta a respins-o discret, zona fiind destul de aglomerată. Cu toate acestea, Orianda Donca nu ar fi fost străină de aventura soțului său, lucru confirmat și de vecini.

„ Trăiește și cu amanta în casă și cu soția. Vrea să pară model pentru societate, dar el de fapt e cel mai mare escroc. Ăsta era un milionar de carton, domnule. Ca să fim serioși. Totul a fost o fațadă, bineînțeles. S-a folosit de tot ce a făcut, inclusiv de copii, familie și așa mai departe ca să pozeze, să pară o persoană foarte, să zic așa, exemplu, model ”, ar fi declarat vecinii lui Călin Donca în presă, potrivit România TV. 

Magistrații au respins cererea de eliberare formulată de avocatul afaceristului și au extins cercetările și asupra secretarei, despre care se spune că ar fi chiar amanta lui Călin Donca, cea cu care s-a afișat pe litoral, potrivit stirilekanald.ro.

 

Comenteaza