Nuți, bona copiilor Anamariei Prodan, dezminte zvonurile că ar fi milionară: ”Vreau să devin...”

Nuți, bona copiilor Anamariei Prodan, dezminte zvonurile că ar fi milionară: ”Vreau să devin...”

Nuți este alături de Anamaria Prodan de ani întregi și a urmat-o prin toată lumea, fiind bona copiilor ei.

În timpul în care reality show-ul impresarei a lipsit de la televizor, s-au zvonit mai multe lucruri atât despre ea, cât și despre bona copiilor ei. Unul dintre cele care au făcut furori a fost faptul că și-ar fi cumpărat o casă de lux în Dubai.

Ei bine, acum a venit momentul ca Nuți să spună adevărul despre zvonurile din presă, conform cărora ar fi milionară și ar deține o proprietate de lux în Dubai, care ar valora câteva milioane de dolari.

Spre surprinderea tututor, Nuți a spus că nimic din ce s-a scris despre banii pe care îi are nu este adevărat.

Bona copiilor vedetei a precizat că unele articole sunt adevărate, dar cele mai multe sunt false. De asemenea, a precizat că joacă des la Loto, însă până în acest moment nu a câștigat, deși și-ar dori să fie milionară.

”Eu sunt aceeași, nu m-am schimbat cu nimic. Sunt măritată. Am devenit vedetă, fără voia mea. Ana m-a împins de la spate. De multe ori mergi pe stradă și nu vrei să fii recunoscut. Câte știri mondene, multe adevărate, multe neadevărate, dar ne asumăm.

Au fost niște știri legate de faptul cp m-am mutat în Dubai, că mi-am luat casă de milioane de euro. Sinceră să fiu, pun ocazional la Loto, că vreau să devin milionăreasă. Cine știe, poate câștig. Nu mai bag pe nimeni în seamă”, a declarat Nuți, la Antena Stars.

Deși anii au trecut, prietenia dintre Anamaria Prodan și Nuți a rămas la fel. Bona copiilor ei este prezentă și în sezonul ”Punct și de la capăt” și o va urma pe vedetă în toate locurile sepctaculoase din lume. Iată ce îi așteaptă pe telespectatori și ce a declarat impresara despre ea.

”Ea nu mai e bonă, e familia mea. Mergem peste tot, de 23 de ani este umbra mea. Copiii mei sunt copiii mei. Avea 23 de ani când a venit. A crescut copiii atât de frumos, cu frică de Dumnezeu și cu respect. Astăzi mă distrez foarte tarfe când văd cum se iau la harță. E un respect incredibil, a doua mamă. Eu mai mult plecată, Sarah a rămas de la șapte luni cu ea”, a declarat Anamaria Prodan, la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Comenteaza