Theo Rose și Anghel Damian, părinți pentru a doua oară?! Veste bombă despre cuplul celebru

Theo Rose și Anghel Damian, părinți pentru a doua oară?! Veste bombă despre cuplul celebru

Theo Rose și Anghel Damian, unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz, au mărturisit de curând că își doresc să devină părinți pentru a doua oară.

Artista și partenerul ei de viață se iubesc mai mult pe zi ce trece și se bucură din plin de rolul de părinți. Chiar recent s-a aflat că îndrăgita cântăreață și cunoscutul regizor au planificat deja toate detaliile despre căsătorie, însă asta nu este tot. Se pare că ar mai avea o dorință pentru viitorul apropiat, și anume un frățior sau o surioară pentru băiețelul lor Sasha.

Theo Rose și Anghel Damian au devenit părinți pentru prima dată în luna iunie a anului trecut, iar de atunci viața lor s-a schimbat radical.

Deși au multe proiecte profesionale și un program solicitant, cei doi părinți fac tot posibilul să petreacă cât mai mult timp cu micuțul Sasha, cel care le aduce în fiecare clipă zâmbetul pe buze. Mai mult decât atât, îndrăgita artistă și partenerul ei de viață s-ar gândi deja la un frățior sau o surioară pentru băiețel. Potrivit surselor cancan.ro, celebrul cuplu își dorește foarte mult să își mărească familia cu un nou membru, însă medicul ar fi sfătuit-o pe vedetă să facă acest pas abia după un an de la nașterea primului copil, având în vedere că a născut prin cezariană.

Acum este mai clar ca niciodată că cei doi au planuri mărețe pentru viitorul apropiat, mai ales că s-a aflat faptul că au pus la punct toate detaliile și pentru căsătorie. Conform aceleiași surse menționate, îndrăgiții artiști au plănuit ca în vara aceasta să spună marele „DA”, însă departe de ochii lumii. Mai exact, aceștia își doresc să își unească destinele în afara Capitalei, într-un cadru restrâns, unde vor fi prezenți doar familia și apropiații.

„Mi-am propus să încep anul 2024 cu meditație, terapie, spovedanie, ce-o fi, că nu vă ascundă că eu trec printr-o perioadă în care nu știu ce se întâmplă cu mine, dar nu e neapărat extraordinar, probabil că, în sfârșit, resimt și eu consecințele nașterii așa cum pățesc toate proaspetele mame, dar e o perioada în care nu prea am încredere în mine, am avut câteva căderi.”, a precizat Theo Rose, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza