Cum arată și cu ce se ocupă acum Călin Donca, de când a ieșit din pușcărie

Cum arată și cu ce se ocupă acum Călin Donca, de când a ieșit din pușcărie
| Foto: spynews

Omul de afaceri, Călin Donca, se află în arest la domiciliu, după ce, înainte de sărbători, oamenii legii au decis să îl elibereze din închisoare.

Călin Donca se află acum acasă, alături de minunata lui familie. După ce s-a întors din arest, afaceristul din Brașov i-a lăsat chiar pe copiii săi să-l tundă și a publicat imagini pe rețelele sociale cu noua sa înfățișare.

Nu este de mirare faptul că milionarul, care a ieșit din arest înainte de sărbători, se bucură de timpul petrecut cu familia și nu ezită să publice imagini pe rețelele sociale pentru a le arăta și celor care îl urmăresc cum își petrece timpul.

În urmă cu puțin timp, Călin Donca s-a lăsat filmat înconjurat de copiii săi, în timp ce aceștia se aflau cu mșina de ras deasupra capului tatălui lor. Astfel, milionarul din Brașov a renunțat la părul creț care i-a crescut în timp ce se afla după gratii.

Și asta nu este singura schimbare de care a avut parte omul de afaceri de când a revenit acasă. Totodată, Călin Donca a arătat că s-a apucat de grădinărit, în cadrul unei postări pe rețelele sociale.

„Cine face gradina curată se va bucura de roadele ei! Este incredibil cât de multă bucurie și satisfacție putem obține din cultivarea propriei grădini. Fie că este vorba de flori colorate, legume proaspete sau ierburi aromate, fiecare plantă ne aduce o bucurie aparte.

În plus, avem privilegiul de a fi conectați cu natura și de a ne bucura de frumusețea ei în fiecare zi. Fiecare moment petrecut în grădină este o oportunitate de a ne relaxa, de a ne reconecta cu noi înșine și de a ne încărca cu energie pozitivă”, a scris Călin Donca în dreptul unui vidoclip în care apare alături de copiii săi, potrivit spynews.ro.

Comenteaza