Anca Serea, despre cum se menține pasiunea în cuplu, cu șase copii! Dezvăluiri fără ocolișuri: „Suntem la fel de când ne-am cunoscut”

Anca Serea, despre cum se menține pasiunea în cuplu, cu șase copii! Dezvăluiri fără ocolișuri: „Suntem la fel de când ne-am cunoscut”
| Foto: wowbiz.ro

Anca Serea are o căsnicie de lungă durată și armonioasă, deși are șase copii. Vedeta a dezvăluit de curând cum reușește să mențină pasiunea în cuplu.

Anca Serea și Adi Sînă au șase copii, dar cu toate acestea reușesc să se iubească tot mai mult, pe zi ce trece. Iată secretul lor.

“Noi suntem foarte norocoși în primul rând. Lucrăm și muncim foarte mult în direcția asta, să nu ne plictisim, să avem grijă unul de altul, să prioritizăm anumite acțiuni din viața noastră.

Avem o familie foarte frumoasă și suntem binecuvântați cu acești copii și ar fi păcat să nu muncim și să construim în fiecare zi, pentru ca noi să fim bine. Încă mai există pasiune între mine și Adi, că altfel cred că era grav.

Nu cred că există o rețetă general valabilă, dar cred în înțelegere și toleranță din partea ambilor. Eu am devenit un partener foarte relaxat, deși la început eram foarte înverșunată.

Acum sunt foarte liniștită și am muncit foarte mult în direcția asta, să fiu eu bine cu mine și contează imens când unul dintre parteneri e echilibrat, pentru că cumva îi transmite starea și celuilalt.”, a mărturisit Anca Serea, potrivt wowbiz.ro.

 

Comenteaza