S-a aflat cauza morții lui Nosfe, după autopsie. Ce au descoperit medicii legiști

S-a aflat cauza morții lui Nosfe, după autopsie. Ce au descoperit medicii legiști

Nosfe a murit în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce a susținut un concert. 

Potrivit primelor informații din raportul medico-legal, Nosfe a făcut infarct. Medicii legiști urmează să efectueze și un raport toxicologic, pentru a vedea dacă artistul consumase substanțe interzise. Pe de altă parte, familia susține că rapperul nu avea astfel de obiceiuri.

Darius Vlad Crețan a decedat în noaptea de sâmbătă, 15 octombrie, spre duminică. „Unchiul” Benz a susținut un concert, alături de colegii de la Șatra Benz, în București. La scurtă vreme după ce au urcat pe scenă, artistul a fost nevoit să se retragă, ca urmare a unei dureri în piept.

„Toate semnele indică spre chestia asta. Adică, el la un moment dat s-a dat jos de pe scenă că îi este rău. Și-a revenit total. A plecat acasă perfect. Om întreg. Proaspăt, fresh, totul în regulă. Nu avea absolut nimic. După care acasă, s-a întâmplat ce s-a întâmplat”, a spus un membru al trupei Șatra Benz.

Artistul a coborât de pe scenă, apoi a mers acasă, crezând că starea sa de sănătate s-a ameliorat. Conform dezvăluirilor colegilor de trupă, după ce a ajuns acasă,a mers să-și ia telefonul din mașină. În acel moment, ar fi căzut, acela fiind și locul în care a fost găsit de către soția sa, Mădălina Crețan.

„În timpul concertului i s-a făcut rău, s-a dat jos de pe scenă, am continuat concertul fără el. S-a dus acasă, a crezut că se simte mai bine, s-a dus să își ia telefonul din mașină și s-a prăbușit. După ce s-a dat jos de pe scenă s-a simțit rău, s-a liniștit, era totul în regulă. S-a dus acasă și acasă s-a întâmplat ce s-a întâmplat”, au declarat membrii trupei, în cadrul unei emisiuni TV, potrivit cancan.ro.

Comenteaza