Ce scrie în certificatul de deces al lui DJ Lalla?! Acum totul este clar!

Ce scrie în certificatul de deces al lui DJ Lalla?! Acum totul este clar!

Autoritățile au dezvăluit care a fost, de fapt, cauza morții Laurei Roșca, la câteva zile după ce trupul ei a fost descoperit.

Decesul Laurei Roșca, cunoscută și sub denumirea de „DJ Lalla”, i-a șocat pe toți apropiații acesteia, care nu înțeleg cum a avut avea loc o asemenea tragedie. La câteva zile după ce trupul neînsuflețit al tinerei a fost descoperit pe o plajă din Mamaia, autoritățile au dezvăluit ce scrie în certificatul de deces al Laurei.

După ce trupul neînsuflețit al Laurei Roșca a fost găsit de o turistă pe o plajă din stațiunea Mamaia, autoritățile au investigat pentru a descoperi cauza decesului acesteia, care s-a și aflat, în cele din urmă.

Potrivit Şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, rezultatul autopsiei arată că DJ Lalla s-a înecat, iar pe trupul ei nu au fost găsite urme pe violență care să indice o posibilă crimă.

„În certificatul de constatare a decesului a fost menţionată drept cauză asfixia mecanică prin înec, fără urme de violenţă.

Au fost prelevate probe toxicologice şi histopatologice. La acest moment nu avem raportul cu rezultatul analizelor, iar din toate datele pe care le avem la acest moment, luăm în calcul fie un act suicidal, fie un accident.

Când spun accident, spun auto-provocat, fără intervenţia altei persoane.

Aş fi vrut să menţionez că de trei zile, inclusiv în ziua producerii evenimentului, salvamarii aveau arborat steagul roşu din cauza valurilor puternice", a explicat şeful IPJ Constanţa, Mădălina-Sorina Vlangăr, potrivit observatornews.ro.

Comenteaza