S-a aflat cauza morții artistei Dj Lalla. Ce au văzut medicii legiști la autopsie

S-a aflat cauza morții artistei Dj Lalla. Ce au văzut medicii legiști la autopsie

Medicii legiști au efectuat autopsia pentru a stabili cauza morții artistei Dj Lalla, care a fost găsită moartă pe o plajă de pe litoralul românesc.

La o zi după moartea artistei Dj Lalla, medicii au efectuat autopsia pentru a afla cauza exactă a decesului. În acest caz au apărut mai multe suspiciuni, iar nuna dintre cele mai plauzibile a fost faptul că ar fi recurs la un gest necugetat, având în vedere faptul că suferea de depresie. Chiar mama ei a vrut să o ajute și a căutat un medic psihiatru în Turda.

Însă, a fost prea târziu pentru ea. Un grup de turiști au găsit-o fără suflare pe plajă, iar polițiștii au identificat-o după tatuaje.

Ei bine, chiar dacă s-a spus că ar fi recurs la un gest necugetat, rezultatele autopsiei arată că tânăra ar fi murit înecată, deoarece medicii legiști au găsit apă și nisip în plămânii ei.

Această veste este, totuși, neașteptată, având în vedere că tatăl ei a declarat că era o înotătoare foarte bună, motiv pentru care ar fi existat șanse mici să fi murit în acest fel.

De asemenea, suspiciunea că și-ar fi pus capăt zilelor a fost din ce în ce mai mare o dată ce s-a aflat faptul că în urmă cu o lună a fost internată, din cauza depresiei, potrivit spynews.ro.

Comenteaza