S-a stabilit cauza morții artistei Dj Lalla. Ce au reușit să descopere medicii legiști la autopsie

S-a stabilit cauza morții artistei Dj Lalla. Ce au reușit să descopere medicii legiști la autopsie

Deși s-a spus că ar fi recurs la un gest necugetat, rezultatele autopsiei arată că tânăra ar fi murit înecată, deoarece medicii legiști au găsit apă și nisip în plămânii ei.

Această veste este, totuși, neașteptată, având în vedere că tatăl ei a declarat că era o înotătoare foarte bună, motiv pentru care ar fi existat șanse mici să fi murit în acest fel.

De asemenea, suspiciunea că și-ar fi pus capăt zilelor a fost din ce în ce mai mare o dată ce s-a aflat faptul că în urmă cu o lună a fost internată, din cauza depresiei.

Ce au spus apropiații despre artistă

Prietenii lui Dj Lalla au sesizat o schimbare în comportamentul ei în ultima perioadă. Se știe despre ea că era o persoană energică, fericită și mereu pusă pe distracție. Însă, prietenele ei sunt de părere că în ultima perioadă și-a pierdut cheful de viață și a slăbit foarte mult.

 
Toate aceste detalii au fost dezvăluite de coregrafa Zizika, care a cunoscut-o datorită unor proiecte artistice pe care le-au avut împreună. De asemenea, coregrafa a spusn că în utlima perioadă Dj Lalla a lipsit din lumea mondenă.

”Eu o știam pe Lalla prin domeniul artistic în care lucrez. Ea era o tânără super veselă, plină de viață, energică, optimistă. Însă, în ultima perioadă recunosc că nu am mai văzut-o pe nicăieri, a fost destul de absentă în lumea asta, cu toate că ea avea jobul în continuare. Ce am observat a fost că a slăbit foarte mult și nu mai avea același chef de viață pe care îl avea înainte”, a declarat Zizika, la Star Matinal, potrivit spynews.ro.

Comenteaza