Oana Lis, despre vestea morții soțului ei: "S-au agravat în ultimul...”

Oana Lis, despre vestea morții soțului ei: "S-au agravat în ultimul...”

Oana Lis a vorbit despre zvonurile apărute în presă, conform cărora, soțul ei Viorel Lis s-ar fi stins din viață.

Oana Lis a vorbit cu sinceritate despre starea de sănătate a soțului ei, după ce în spațiul public s-au răspândit mai multe zvonuri, cum că fostul edil al Capitalei ar fi murit.

Oana Lis nu s-a mai putut abține și a dezvăluit care este starea de sănătate a soțului ei, după ce s-a speculat în mediul online că fostul edil a murit.

Chiar în cadrul unui interviu recent, blondina a spus clar că nu s-a întâmplat nimic grav cu partenerul ei, ci că, de fapt, el este în același stadiu. Deși recunoaște că bolile cronice de care suferă Viorel Lis s-au mai agravat în timp, aceasta spune că are mare grijă de el.  

De asemenea, ea mărturisește că fostul edil a început să aibă des episoade depresive, având în vedere că puterile l-au cam lăsat, iar acum stă mai mult imobilizat la pat. 

„Nu s-a întâmplat nimic grav cu el! Ce atâtea zvonuri! Viorel este tot în aceeași stare! Totul e ok, e cum era. Are niște boli cronice care s-au agravat, în ultimul timp. Stă mai mult în pat.

Are des episoade depresive, dar e normal să se simtă așa la bolile lui. E și vârsta înaintată! Vio nu mai iese de mult din casă, nu pot să-l mai scot deloc afară. Eu mă lupt cu el, îl îngrijesc, sunt asistenta lui medicală, ce pot să fac!”, a mărturisit Oana Lis, pentru click.ro., în urmă cu puțin timp, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza