S-a finalizat autopsia! Care este cauza morții lui Sorin Anghel, bărbatul înjunghiat la petrecerea cu vedete

S-a finalizat autopsia! Care este cauza morții lui Sorin Anghel, bărbatul înjunghiat la petrecerea cu vedete
| Foto: spynews

Medicii legiști au finalizat autopsia în cazul lui Sorin Anghel, bărbatul ucis cu sânge rece cu macete la petrecerea cu vedete.

Amintim că trei indivizi și-au petrecut noaptea în spatele gratiilor, după crimă care a avut loc la un hotel din Dâmbovița, la o petrecere la care au participat inițial și cântăreți, cum ar fi Alex Velea, Tinu Vidaicu sau alte nume mai din rândul artiștilor români.

Un eveniment unde au participat o mulțime de vedete din România s-a sfârșit tragic. O crimă a avut loc la un hotel de patru stele din zona Moroeni – Padina, în judeţul Dâmboviţa. Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din Târgovişte, care a fost găsit înjunghiat mortal.

Potrivit anchetei oamenilor legii, Sorin Anghel, bărbatul care a fost înjunghiat mortal la o petrecere cu vedete de la Padina, urma să împlinească 42 de ani pe dată de 15 februarie 2024.

Mai mult decât atât, știm că bărbatul se află, alături de soția să, într-un hotel de 4 stele din stațiunea Padina, la o petrecere, alături de mai multe persoane publice cunoscute de la noi.

Astfel, potrivit medicilor legiști, care au efectuat autopsia, Sorin Anghel ar fi murit după ce ar fi fost înjunghiat de șase ori, acesta fiind găsit de medici cu patru înțepături în zona capului și două în spate.

Ei bine, cei trei suspecți sunt membri ai clanului Fabian și fiii vrăjitoarei Sidonia care, în acest moment, află în scurt timp dacă vor fi arestați preventiv. În această dimineață, aceștia au fost audiați de procurori şi urmează să fie duşi în faţa magistraților, potrivit spynews.ro.

Comenteaza