Ce a făcut Rocco Sedano, fostul soț al Ronei Hartner, imediat după moartea artistei. Fiica lui nu vrea să audă de el: „Vrea el să aibă relație cu...”

Ce a făcut Rocco Sedano, fostul soț al Ronei Hartner, imediat după moartea artistei. Fiica lui nu vrea să audă de el: „Vrea el să aibă relație cu...”

Rocco Sedano, fostul soț al Ronei Hartner, a apărut ca din neant după moartea celebrei artiste, spunând că-și dorește să aibă o relație bună cu fiica lui.

În data de 23 noiembrie, vestea că Rona Hartner a trecut în neființă a îndurerat o țară întreagă. Familia, prietenii, dar și fanii artistei sunt extrem de afectați de dispariția sa.

Toți cei care au admirat-o de-a lungul timpului pentru cariera sa, dar și pentru carisma și sinceritatea de care a dat dovadă cu fiecare ocazie, acceptă cu greu că de acum înainte vor vorbi la trecut despre Rona Hartner. 

Fiica vedetei este împietrită de durere și nu își poate imagina viața fără mama sa, mai ales că cele două au avut întotdeauna o relație extrem de apropiată și sinceră.

Acum, Rocco Sedano, fostul soț al artistei, face dezvăluiri neașteptate. Se pare că actorul argentinian își dorește să reia relația cu fiica lui. De cealaltă parte, Rinda Hartner mărturisește că nepoata sa nici nu vrea să audă de acest lucru, mai ales că acum trece prin momente dificile, iar tatăl său a fost absent în toți acești ani. De asemenea, sora regretatei spune că este alături de Rita  la fiecare pas și o va proteja cu orice preț.

„Tatăl a apărut acum, odată cu decesul Ronei, a apărut așa ca din fum. Vrea el să aibă relație cu fata lui, dar fata lui nu prea vrea. E foarte vulnerabilă. E un copil de 15 ani. Îi este greu să ia decizii, noi o să fim lângă ea, să o protejăm în momentele astea de vulnerabilitate ”, a mărturisit Rinda Hartner, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza