Loredana, condamnată la moarte după ce și-a omorât cea mai bună prietenă în Mangalia?! 

Loredana, condamnată la moarte după ce și-a omorât cea mai bună prietenă în Mangalia?! 

Loredana, criminala din Mangalia, a fost condamnată la moarte în spațiul online, după ce și-a ucis cea mai bună prietenă.

Ei bine, textul petiției susține că se cere acest lucru pentru că în România, legile nu sunt atât de dure cu criminalii, așa cum sunt în alte state, acolo unde există pedeapsa cu moartea.

"Am hotărât să fac această petiție din cauza faptului că în România legile nu sunt cum ar trebui să fie pentru un criminal. Este vorba de moartea unei adolescente ce a trecut cu greu prin viață având parte încă din copilărie de un stil de viață abuziv din partea tatălui.

Este vorba de Alina Elena, tânăra ce a fost găsită sub o bancă în Mangalia ucisă de cea mai bună prietenă a sa Loredana, ce a urmat să-i devină călău.

Alina avea vise mari, își dorea să ajungă polițistă, însă această prietenă i-a luat viața și visele fără ezitare. Această petiție este cu scopul de a pedepsi agresoarea așa cum merită.

De aceea trebuie să ne unim forțele printr-o singură semnătură pentru a putea să-i facem dreptate acestei tinere. Haideți, dragi români, să fim de partea dreptății”, se arată în textul petiției, potrivit spynews.ro.

Comenteaza