Mihaela Rădulescu nu a mers la înmormântarea soțului ei....Care este motivul

Mihaela Rădulescu nu a mers la înmormântarea soțului ei....Care este motivul
| Foto: stirilekanald.ro

Bogdan Rădulescu, primul soț al Mihaelei Rădulescu, s-a stins din viață din cauza cancerului.

Chiar dacă Bogdan Rădulescu a s-a stins din viață la începutul anului, apropiații au dezvăluit abia acum detalii referitoare la decesul acestuia și problemele de sănătate de care suferea bărbatul.

Bogdan Rădulescu era un om de afaceri în vârstă de 56 de ani. El a trecut în neființă după ce a pierdut lupta cu cancerul pancreatic, pe care l-a depistat în urmă cu un an. Bărbatul a cheltuit până și ultimul bănuț pe tratamente și terapie. Însă, cu toate acestea, doctorii nu i-au mai putut salva viața.

El a fost diagnosticat cu cancer la pancreas, de către medici. Înainte de a-și pierde viața, acesta întâmpinase dificultăți cu resursele financiare. Ultimii lui bani au fost cheltuiți pe medicamentație. Acestuia i s-au alăturat puține persoane în ultimele momente din viață. 

La înmormântarea lui au participat doar câțiva prieteni, care au dezvăluit, prin ce momente grele a trecut afaceristul.

,,A fost foarte dificil pentru Bogdan. Boala îl slăbise și îl făcuse de nerecunoscut pe la finalul anului 2022. Medicii au făcut tot ce au putut, dar știți cât de păcătos este acest cancer la pancreas. Ultimii bani s-au dus pe chimioterapie și pe înmormântare.

Bogdan știa că nu mai are șanse și se acomodase cu acest gând", au susținut aceștia. 

Căsnicia Mihaelei cu Bogdan Rădulescu

Cei doi s-au căsătorit în anul 1989, pe vremea când Mihaela avea doar 20 de ani și purta numele de Mihaela Țiganu. Ea a preluat numele primei ei iubiri, pe care îl poartă și în prezent.

Însă, căsnicia lor nu a durat mai mult de doi ani, deoarece femeia ar fi cunoscut pe altcineva. Totuși, diva nu a renunțat niciodată la numele ei, chiar dacă a mai fost căsătorită, ulterior, cu Ștefan Bănică Jr. și cu Elan Schwartzenberg. În ciuda acestor lucruri, Mihaela și Bogdan ar fi păstrat o relație bună până în urmă cu câțiva ani, când lucrurile s-au răcit între foștii soți și nu s-au mai căutat unul pe celălalt, potrivit stirilekanald.ro.
 
  

 
 

Comenteaza