S-a aflat care este adevăratul motiv pentru care Mihai Mitoșeru a divorțat de Noemi! Prezentatorul a făcut mărturisiri bombă

S-a aflat care este adevăratul motiv pentru care Mihai Mitoșeru a divorțat de Noemi! Prezentatorul a făcut mărturisiri bombă

 Mihai Mitoșeru și Noemi sunt divorțați de câțiva ani, însă pare că nu s-a terminat totul între ei.

Deși s-au separat oficial de aproape doi ani și au dezlegat căsătoria, cei doi sunt încă unul în preajma celuilalt, semn că mai există sentimente puternice între ei.

Un apropiat al fostului cuplu a declarat, în exclusivitate pentru "cancan.ro", care ar fi fost adevăratul motiv pentru care Mihai și fosta lui soție și-au spus adio.

Prezentatorul tv și fosta lui parteneră s-au despărțit într-un mod frumos, motiv pentru care se comportă de parcă ar forma încă un cuplu.

În ultimul timp, Noemi și Mihai au fost zăriți foarte des împreună, ceea ce i-a făcut pe toți să creadă că mai sunt șanse de împăcare, mai ales că și apropiații au declarat că între aceștia există o iubire cum nu se poate

 
explica în cuvinte: "Între Mihai şi Noemi există ceva ce nici măcar ei nu pot explica. Se iubesc, asta pot spune sigur, însă ea nu vrea să treacă peste momentele dificile pe care le-a trăit în relaţie. Nu pot spune că au fost chestii grave, însă discuţiile mici au reuşit să îi despartă.", a transmis un prieten al celor doi pentru cancan.ro.

Mai mult, în timpul în care Mitoșeru a trecut printr-o perioadă grea cu mama lui, care a fost grav bolnavă, fosta soție nu a stat deloc pe gânduri și i-a fost alături în fiecare moment, susținându-l îndeaproape: "Mihai a fost extrem de bulversat în perioada asta, după cum bine ştie toată lumea, mama lui a fost grav bolnavă, iar pentru el a fost foarte greu.

Ea i-a fost alături, iar pentru Mihai asta a contat foarte mult.", a mai adăugat același apropiat al fostului cuplu. 

Cât despre motivul despărțirii, se pare că cei doi au ajuns să aibă câteva momente dificile, peste care nu au putut trece. Din câte a povestit prietenul lui Mihai pentru sursa citată, prezentatorul s-ar învinui pentru faptul că a fost orgolios și, astfel, a luat decizii de moment, peste care nu a putut să treacă nici acum, căci nu a reușit să își refacă viața alături de altcineva:

"Mi-a spus, la un moment dat, că a reflectat mult la ceea ce s-a întâmplat între el şi Noemi şi şi-a dat seama că el a fost de vină pentru faptul că s-au despărţit. Şi-a dat seama că orgoliul nu l-a mai lăsat să gândească raţional şi a luat nişte decizii pripite. Acum nu ştiu dacă o aşteaptă pe ea, dar când îmi mai povestea mie despre fetele cu care s-a văzut, mereu le găsea defecte. De nimeni nu a putut să se apropie.", a încheiat amicul celor do, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza