Ce se întâmplă cu Camelia Mitoșeru! Femeia și-a pregătit locul de veci: „Îmi pare rău! Dacă eu mor rămâne Mihai singur”

Ce se întâmplă cu Camelia Mitoșeru! Femeia și-a pregătit locul de veci: „Îmi pare rău! Dacă eu mor rămâne Mihai singur”

Actrița Camelia Mitoșeru (72 de ani) a avut o viață de poveste. Femeia a povestit că și-a luat deja loc de veci, cu toate acestea are un mare regret.

Camelia şi Dan Mitoşeru s-au despărţit la puţin timp după ce Mihai s-a născut. Se pare că viicile și, mai ales, pasiunea pentru jocurile de noroc ale lui Dan au fost cele care au convins-o pe Camelia Mitoşeru că este mai bine să îl crească singură pe Mihai, vreme de mai bine de 20 de ani. Bărbatul nu şi-a ajutat şi nu a contribuit la creşterea fiului său. 

Invitată în emisiunea “După faptă și răsplată”, moderată de Cristina Șișcanu, la Metropola tv, Camelia Mitoșeru a dezvăluit unul dintre secretele vieții ei: actrița s-a căsătorit a doua oară cu tatăl fiului ei, înainte de moartea acestuia. 

„Cu tatăl lui Mihai m-am măritat a doua oară! Eu l-am îngropat, i-am făcut toate pomenile. Mi-a lăsat două gropi la Cimitirul  Bellu catolic. Încerc să fac niște lucrări acolo. Eu acum abia aștept să fac un fel de cavou, nu vreau să mă bage în pământ.

Vreau să fie pregătit tot. Nu mă interesează când o să fie. Fiecare avem o soartă și important e să fim optimiști. Mama mea nu a vrut să-și ia groapă”, a povestit actrița. 

De ce s-a căsătorit Camelia Mitoșeru a doua oară cu același bărbat? „Eu doar pe Mitoșeru l-am iubit toată viața”

Actrița, ajunsă acum la 72 de ani, a dezvăluit care au fost motivele pentru care a decis să divorțeze de tatăl băiatului său. 

„ Mitoșeru niciodată nu avea nici un leu. Tot timpul am știut că are patima asta, a jocurilor de noroc. El în fiecare zi pleca de acasă. Nu-l întrebam. La un moment dat, când Mihai avea șase ani, am zis că vreau să stau singură. Am băgat divorț.

M-am măritat a doua oară cu el, dar nu am mai făcut amor cu el. M-am măritat cu cu el să-i iau apartamentul pe care îl pierduse de la Unirii. A murit cu poza mea pe masă. Eu m-am mutat la el când murise doamna. 

Am locuit în aceeași casă, dar nu să facem amor. Am luat banii, am cumpărat casa în care stau, i-am luat și lui Mihai apartament, după ani de procese am primit despăgubiri”, a mai spus actrița. 

„ Al doilea soț, Luca, era cam golănaș”
După Dan, Camelia Mitoșeru a mai avut un mariaj cu solistul Luca, despre care avea să afle însă că ar fi înșelat-o cu o altă femeie.

Am stat singură trei ani și după aceea l-am găsit pe Luca, el l-a iubit pe Mihai. Mihai nu l-a iubit pe el. Eu nici acum nu știu de ce am divorțat de Mitoșeru. Acum regret!

Luca cânta foarte frumos la noi în spectacol în deschidere, era colaborator. Îmi făcea curte. Nu știu cum m-am combinat cu el, i-am făcut trei casete, o trupă particulară, am făcut bani.

Ne-au dat afară din casa de pe Calea Victoriei, un bloc întreg. Am pierdut două apartamente atunci. Noroc că eu cumpărasem o garsonieră pentru Mihai. Luca era un pic golănaș, l-am facut om. Eu zic că m-a înșelat!”, a mai spus ea, în emisiunea Cristinei Șișcanu. 

Femeia și-a pregătit locul de veci

Mihai Mitoșeru (48 de ani) și Noemi Dragomir s-au iubit cu patimă timp de 13 ani de zile, dintre care patru ani au fost căsătoriți ( între 2015 – 2019).

Relația lor a fost una presărată cu despărțiri și împăcări. Deși au trecut ceva ani de la despărțirea lor, Mihai nu s-a implicat încă în nici o altă relație. 

„Mihai și acum o visează la Noemi. Îmi pare rău că dacă mor eu rămâne Mihai singur! El nu și-a găsit pe altcineva. 

Totul se plătește în viață! Eu toată viața mea nu l-am iubit decât pe Mitoșeru”, a adăugat actrița, într-un final.

În urmă cu un doi ani, Camelia Mitoșeru era greu încercată de viață din nou. Artista a suferit operație complicată pe creier, asta după ce, la începutul anului 2021, fusese diagnosticată cu o tumoră gravă pe creier, potrivit click.ro.

Comenteaza