Călin Donca nu a vrut să se întoarcă acasă, lângă soția lui, după eliberare. Unde s-a dus bărbatul: „E o declarație din partea lui....”

Călin Donca nu a vrut să se întoarcă acasă, lângă soția lui, după eliberare. Unde s-a dus bărbatul: „E o declarație din partea lui....”
| Foto: wowbiz

Călin Donca și cei cinci copii ai săi s-au reîntâlnit, după trei luni în care celebrul afacerist a stat în spatele gratiilor.

După trei luni în care a stat departe de familie, Călin Donca s-a întors acasă, spre bucuria celor cinci copii pe care îi are cu soția sa, Orianda. Imediat după ce a fost plasat în arest la domiciliu și a fost eliberat din închisoare, milionarul și-a revăzut familia, însă a existat un detaliu care le-a atras atenția mai multor persoane, după momentul emoționant care a avut loc între Donca și copiii săi.

Călin Donca a fost în arest timp de câteva luni, fiind acuzat de evaziune fiscală, constituirea unui grup infracțional, delapidare, înșelăciune și manipularea pieței de capital.

După trei luni în care a stat în spatele gratiilor, magistrații au decis să îl plaseze în arest la domiciliu, iar zilele trecute, milionarul s-a întors acasă, la familia lui. 

Pe rețelele de socializare, Călin Donca a publicat un filmuleț care ilustra reîntâlnirea dintre el și cei cinci copii ai săi. Revederea a fost una extrem de emoționantă, iar micuții au fost foarte fericiți să își vadă din nou tatăl, după atât de mult timp în care au stat la distanță.

Afaceristul și-a așteptat copiii cu o mulțime de dulciuri, iar aceștia au fost foarte entuziasmați, atât de darurile primite, cât și de faptul că și-au strâns părintele în brațe, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza