Relațiile intime dintre Dorian și Babs, motivul despărțirii lor. Apropiații au dat tot din casă

Relațiile intime dintre Dorian și Babs, motivul despărțirii lor. Apropiații au dat tot din casă
| Foto: cancan

Dorian Popa și femeia cu care s-a iubit în ultimii 11 ani și-au spus adio, în urmă cu aproximativ o săptămână.

Fost membru al trupei LALA Band, trupa care revoluționa industria muzicală în urmă cu zece ani, Dorian Popa poate fi considerat cel mai urmărit influencer român al momentului.

Milioane de tineri îi urmăresc fiecare postare cu sufletul la gură, iar publicitarii l-au considerat până de curând, o persoană publică fără cusur. Artistul a avut mereu imaginea unui tânăr serios, muncitor, fără vicii, cu o viață sentimentală liniștită.

Dorian si Claudia s-au cunoscut în urmă cu 11 ani și s-au îndrăgostit la prima vedere. S-au mutat împreună după numai câteva luni și și-au trăit povestea de dragoste discret, departe de lumina reflectoarelor.

Poreclită Babs de către iubit, superba brunetă deține un atelier de croitorie și nu i-a plăcut niciodată să fie în lumina reflectoarelor.

„Ca să evităm speculații în presă, vă anunț că eu și @eusuntdorian nu mai suntem împreună de o lună. Am ales să mergem pe drumuri separate după o relație de 11 ani!”, a scris tânăra la postarea pe care a făcut-o pe InstaStory, potrivit cancan.ro.

Conform surselor, ei ar fi fost despărțiți de mult timp: “Relația lor este una formală de aproape un an. Fiecare cu treaba lui. Dorian este mai mult plecat de acasă cu afaceri, cu proiecte, cu diverse. Ei intimități nu au mai avut de foarte mult timp, nici nu cred că s-a mai pus problema de așa ceva anul acesta.

A intervenit, pur și simplu, monotonia. Se întâmplă în multe cupluri care pun ascensiunea profesională și banii mai presus de iubire. Nu s-au despărțit din comoditate și de teama presiunii mass media”.

Comenteaza