Ce s-a întâmplat cu Cheluțu, după ce Dorian Popa și Babs s-au despărțit. Află cu cine a rămas cățelul

Ce s-a întâmplat cu Cheluțu, după ce Dorian Popa și Babs s-au despărțit. Află cu cine a rămas cățelul
| Foto: ciao.ro

Cheluțu, cunoscutul cățel al lui Dorian Popa și Babs, este împrățit între o casă și cealaltă, după separarea cuplului.

Claudia Iosif (Babs) a pus capăt zvonurilor din ultima perioadă și a anunțat în luna octombrie a anului 2023 că ea și Dorian Popa nu mai sunt împreună. Într-un mesaj postat pe Instagram, tânăra și-a anunțat admiratorii că nu mai e loc de speculații: „Ca să evităm speculații în presă, vă anunț că eu și Dorian nu mai suntem împreună de o lună de zile. Am ales să mergem pe drumuri separate după o relație de 11 ani”, a scris Babs pe Instagram.

Cei doi au avut și un motiv întemeiat pentru care au decis să meargă pe drumuri separate. Relația lor se consumase și cea mai bună soluție a fost despărțirea. După mulți ani în care au locuit împreună, cei doi au adoptat trei animale de companie: pe Cheluțu și două pisici. În ultima perioadă, Babs a publicat mai multe imagini cu Cheluțu, fapt care i-a făcut pe fani să se întrebe dacă animalul de companie a rămas cumva la ea.

Se pare că cei doi au ajuns la un numitor comun și există zile în care Cheluțu stă la Dorian Popa, dar și perioade în care îl ia și Babs acasă: „Cheluțu este când la mine, când la ea, este precum copilul nostru. Ar fi fost penibil să nu ne înțelegem bine, având în vedere că trebuie să îl dăm pe Cheluțu de la unul la altul. Ce era, să ne înjurăm când Cheluțu pleca de la unul la altul”, a declarat cântărețul într-un podcast, potrivit ciao.ro.

Comenteaza