Răsturnare de stiuație! Laurențiu Reghecampf s-a întors acasă la Anamaria Prodan: „A stat cu capul în jos”

Răsturnare de stiuație! Laurențiu Reghecampf s-a întors acasă la Anamaria Prodan: „A stat cu capul în jos”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu mai formează un cuplu, însă cei doi s-au întâlnit din nou în casa impresarei.

Impresara a povestit că întâlnirea a fost una foarte scurtă, timp în care fostul ei partener avea o atitudine ciudată.

Anamaria continuă să își surprindă urmăritorii cu declarațiile pe care le face. În urmă cu scurt timp, vedeta a povestit că Laurențiu a venit în casa în care ea locuiește alături de copiii lor.

Frumoasa blondină nu a oferit detalii despre ce au discutat, însă a povestit care a fost atmosfera de la acel moment. 

Anamaria susține că Reghecampf a stat doar 15 minute acasă și că atitudinea pe care o avea era una ciudată. Antrenorul ar fi stat în tot acel timp cu capul în jos, fără să își privească fosta parteneră în ochi. La plecare, Laurențiu a stat tot cu privirea în pământ.

Anamaria a declarat că nu vrea sub nicio formă să păstreze vreo relație cu Reghecampf, chiar dacă legătura dintre cei doi sunt copiii. 

„Nu, absolut niciuna, nu ne dorim, nu ne interesează. El a mai venit o dată acasă, a stat 15 minute, a stat cu capul în jos, și atunci s-a ridicat și a plecat cu capul în pământ”,  a spus vedeta.

Frumoasa impresară a mărturisit că a făcut tot ce a putut să salveze relația, iertându-și soțul de nenumărate ori. Anamaria a spus că povestea de dragoste dintre ei nu se va mai aprinde niciodată.

„Este o vorbă care spune totul „Ciorba reîncălzită nu mai e la fel. Eu am avut toată viața chestia asta, am luat lucruri stricate și am încercat să le repar, să le lipesc, numai că, oricât de frumoasă și fină ar fi lipitura aceea, se vede și, cu timpul cu cât încerci să o lustruiești mai tare ea se vede și crapă, iar finalul este același”,  a declarat impresara, potrivit kfetele.ro.

Etichete
Comenteaza