Ramona, fiica renegată a lui Ioniță de la Clejani, a făcut declarații ȘOC despre Fulgy și Margherita: ”SUNT COPII FĂRĂ MINTE”

Ramona, fiica renegată a lui Ioniță de la Clejani, a făcut declarații ȘOC despre Fulgy și Margherita: ”SUNT COPII FĂRĂ MINTE”
| Foto: cancan.ro

Ramona Manole, fiica din prima căsnicie a lui Ioniță de la Clejani, reacționează în urma scandalului ce-l are ca protagonist pe Fulgy.

 

Sora vitregă a Margheritei și a lui Fulgy este dezamăgită și spune că nu se bucură pentru faptul că toată țara îi blamează pe frații ei.

„Nu vreau să îl vorbesc de rău pe Fulgy. Mie, una, nu îmi place ce văd la televizor, în momentul de față, nu îmi place că sunt puși la colț de toată lumea și judecați de o țară întreagă.

Eu apreciez numele acesta,, și îl respect foarte mult. Acum cânt și eu pe unde a cântat tatăl meu, pe 15.000-20.000 de euro. Este o mândrie pentru mine lucrul acesta”, a declarat Ramona Manole.

Ramona a spus că cei doi copii ai Vioricăi de la Clejani nu sunt conștienți de darurile pe care le primesc de la părinți și își bat joc.

„Sunt copii fără minte. Poate și eu aș fi făcut asta, dar nu îmi permit acest lucru, nu am banii lor. Sufăr pentru tata că trece prin asemenea lucruri, știu că nu este deloc ușor. Pe mine mă doare sufletul pentru el. În mine, mama nu a investit niciun cent, mi-a pus pe masă de mâncare și mi-a dat sfaturi bune, în viață, care să mă ajute”, a mai spus fiica lui Ioniță de la Clejani, pentru Impact.ro.

Fiul Clejanilor le-a promis părinților săi că nu va mai consuma substanțe interzise și le-a cerut iertare.

„Îmi cer scuze în fața părinților mei, iar. Îmi cer scuze în fața prietenilor mei, iar.

Îmi cer scuze în fața lui Dumnezeu, că m-am lepădat de el și am încercat drogurile. Sunt un om asumat. Îmi pare rău dragi copii, dragi părinți, dragi bunici că știu de droguri. Eu jur în fața lui Dumnezeu, jur cu mâna pe Biblie, eu dacă o să mai consum vreodată ceva, este autodistrugere.

Am învățat, am înțeles, iar acum vreau să îmi trăiesc viața liniștit”, a spus Fulgy, în cadrul unei emisiuni televizate.

Comenteaza