ELODIA a fost găsită în viață?! Declarațiile mamei la 15 ani de la dispariția fiicei ei: „O să aibă necaz din cauza...”

ELODIA a fost găsită în viață?! Declarațiile mamei la 15 ani de la dispariția fiicei ei: „O să aibă necaz din cauza...”
| Foto: impact.ro

Mama Elodiei Ghinescu face declarații dure, la o distanță de 15 ani de la dispariția fiicei sale.

Mama Elodiei Ghinescu este de părere că soțul fiicei sale ar fi meritat o pedeapsă mult mai mare decât cea pe care au hotărât-o magistrații, de 15 ani și opt luni de închisoare. Femeia ar vrea să-l știe în spatele gratiilor pentru tot restul vieții lui.

„Unui criminal, instanța trebuia să îi dea pedeapsă pe viață, nu așa cum are Cioacă. Zeci de criminali au recunoscut, până la urmă, ce au făcut ei, în fața judecătorilor. El nu! Omori omul și te joci de-a închisoarea? Nu am să îl iert niciodată nici pe el, dar nici familia”, a spus mama Elodiei Ghinescu, potrivit click.ro, citat de impact.ro.

De asemenea, Emilia Ghinescu susține că mama lui Cristian Cioacă l-a îndemnat pe fostul polițist să o bată și să o omoare pe fiica ei. Ea a adăugat că familia ginerelui ei este formată doar din criminali și că bunicul din partea tatălui și-a spânzurat soția.

„Este din neam criminal! El nu era prost, la învățătură, dar nu era normal la cap. Omul era schizofrenic! Mama lui Cristian Cioană nu a venit niciodată la proces. De ce s-a ascuns, a fugit de realitate? Copilul o să aibă necaz din cauza tatălui său toată viață lui”, a mai spus Emilia Ghinescu.

Comenteaza