Unde a dispărut Margherita de la Clejani, după ce a condus drogată și a produs un accident în Capitală

Unde a dispărut Margherita de la Clejani, după ce a condus drogată și a produs un accident în Capitală
| Foto: ciao.ro

Margherita de la Clejani a dispărut din lumea mondenă, după ce a fost prinsă sub influența substanțelor interzise la volan.

În 2020, fiica Clejanilor a produs un accident în timp ce se deplasa pe bulevardul Gheorghe Șincai dinspre bulevardul Dimitrie Cantemir. Vedeta a pierdut controlul colanului și a intrat în coliziune cu un autoturism parcat regulamentar pe prima bandă de circulație.

În urma prelevării probelor, s-a descoperit că Margherita de la Clejani se afla sub influența substanțelor interzise. Tânăra a fost la acel moment la un pas de a face închisoare, însă a scăpat de pedeapsa arestului, fiind nevoită să scoată din buzunar 40 000 de lei drept amendă pentru fapta sa.

 
După incident, Margherita de la Clejani a dispărut din lumina reflectoarelor, iar planurile și intersele i s-au schimbat radical. A renunțat la scenă, la muzică și la colaborarea cu celebrii ei părinți pentru o cu totul altă carieră.

Fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani și-a deschis în urmă cu câțiva ani un magazin pe Calea Victoriei din București, care se numește MARCLE – denumirea este, de fapt, fuziunea dintre prenumele și numele de scenă al părinților: MARgherita și CLEjani. Desigur, ea are și un atelier de croitorie, unde realizează schițele ținutelor sale.

„Margherita, pentru moment, nu mai vrea să participe la evenimente. Are o altă direcție, direcția business-ului. O susțin în tot ceea ce vrea ea să facă. Acum urmează cursuri de engleză, de business, se duce în zona afacerilor”, a declarat Ioniță de la Clejani, potrivit ciao.ro.

Comenteaza