Dana Roba este însărcinată?! Discuție neașteptată între ea și fiica sa, în fața camerelor

Dana Roba este însărcinată?! Discuție neașteptată între ea și fiica sa, în fața camerelor

Dana Roba a publicat o discuție pe care a avut-o ea, împreună cu fiica sa, pe rețelele de socializare.

Dana Roba discută cu fiicele sale în engleză diverse subiecte, specifice vârstei lor. De data aceasta, una dintre fiicele makeup artistei a discutat cu mama ei în engleză legat subiectul sarcinii.

Vedeta nu s-a sfiit să posteze pe contul său de socializare imaginile cu fiica sa, care, în timp ce se juca cu o păpușă, și-a luat rolul de mamă în serios, iar la un moment dat a spus că este însărcinată, moment în care a scos păpușa pe care o avea băgată sub tricou.

Întregul discurs a fost susținut de mama ei, mândră că fiica sa a învățat cuvinte noi și că poate comunica destul de bine și într-o altă limbă decât cea natală.

Încă de dinainte ca Dana Roba să aibă parte de tragicul eveniment și să ajungă la spital aproape fără viață, obișnuia să le arăte admiratoarelor sale că pune foarte mare accent ca fiicele sale să învețe engleză de la vârste cât mai fragede. 

Astfel, întoarsă acasă, bruneta continuă acest obicei cu fiicele sale, indiferent de subiectele pe care micuțele doresc să le abordeze. 

„Bună! Sunt însărcinată. Trebuie să mă duc la spital. Bebelușul bea lapte. Acum să mergem în parc.”,   a spus, în engleză, fiica Danei Roba, potrivit kfetele.ro.

Comenteaza