Cătălin Botezatu se mândrește cu o nouă cucerire! Iubita designerului este fiică de medic celebru

Cătălin Botezatu se mândrește cu o nouă cucerire! Iubita designerului este fiică de medic celebru
| Foto: cancan.ro

La cei 56 de ani, Cătălin Botezatu s-a afișat în spațiul public cu noua lui cucerire, o tânără arătoasă care se pare că ar fi fiica unui medic celebru în România.

Să fie, oare, vorba despre cea mai nouă cucerire a creatorului de modă? Lansăm această întrebare pentru că în ultima perioadă cei doi au fost de nedespărțit.

Tânăra se ține scai de el, dar și lui Bote îi place. Fin cunoscător al domnișoarelor de bun gust, din înalta societate, Cătălin Botezatu se lasă postat de Alexandra Doicescu pe profilul său de Instagram. CANCAN.RO a pătruns mai adânc în subiect și a extras concluziile „idilei”.

Provenită dintr-un tată chirurg și o mamă avocat, deci părinți ce i-au putut oferi o educație aleasă, tânăra a ales să își construiască o carieră solidă pe cont propriu. Prin urmare, bruneta este afiliată unui business în domeniul medical, dar se ține și de modelling, cu prisosință.

Sursele CANCAN.RO au dezvăluit că Alexandra Doicescu a defilat la Paris Fashion Week, dar și la Atena Fashion Week. Acest fapt este cu atât mai interesant cu cât Botezatu are acces la sute de modele, dar a preferat-o pe aceasta să fie muză pe catwalk.

Însă conexiunea dintre cei doi pare să fi trecut dincolo de sfera profesională. Alexandra l-a însoțit pe Bote în toate zilele festivalului Untold, și nu oriunde, ci chiar în zona VIP. Extrem de bine îmbrăcat și atent, ca de fiecare dată, la aparițiile sale de necontestat, creatorul de modă a avut grijă ca femeia de lângă el să nu ducă lipsă de nimic. Mai mult, aceasta a fost prezentă și la petrecerile private arondate festivalului, unde cercurile din înalta societate au fost extrem de restrânse și rezervate.

Comenteaza