Irinel Columbeanu, la un pas să nu-și mai poată vedea fiica. Ce s-a întâmplat: "M-am milogit"

Irinel Columbeanu, la un pas să nu-și mai poată vedea fiica. Ce s-a întâmplat: "M-am milogit"
| Foto: wowbiz.ro

Irinel Columbeanu a reușit cu greu să ajungă la fiica sa, în America, însă cu mari probleme la vama din România.

 

După mai bine de cinci ani în care nu și-a văzut fiica, aceasta alegând să se mute la mama sa, Irinel Columbeanu a ajuns recent în America.

Fostul om de afaceri a petrecut zile la rând doar cu fiica sa, s-au bucurat de momentele în doi, ba chiar a ajuns în casa lui Mr. Pink, la o masă în familie.

Însă, până să se bucure de toate aceste lucruri, mai ales de prezența Irinei, fostul milionar de la Izvorani a trecut printr-o experiență pe care nu o va uita prea curând, din cauza căreia a fost la un pas de a rata plecarea peste Ocean. 

Concret, Irinel Columbeanu spune că înainte de decolarea de pe Aeroportul Internațional ”Herni Coandă” din București a avut surpriza neplăcută de a realiza că nu poate părăsi țara, căci valabilitatea pașaportului său expirase.

„Am fost la un pas să ratez călătoria din America. La aeroport am realizat că pașaportul era expirat”, a povestit fostul om de afaceri de la Izvorani, conform Cancan.

„M-am milogit să mă lase să trec aici la noi, la ei să mă lase să intru. Viza de America era valabilă. M-a ajutat Dumnezeu, e greu de crezut că am putut pleca cu pașaportul expirat”, a completat Irinel Columbeanu.

 
 

 

 

Comenteaza